Kisalföld logö

2018. 02. 23. péntek - Alfréd -2°C | 2°C Még több cikk.

Mielőtt lecsengenének

"Nézzük Anikót, aki egy kereskedelmi tévé műsorában is kereste az igazit, nemrég pedig élő adásban derült ki, hogy kedvese, akivel az újságok szerint végre boldogan él, még sohasem mondta neki, hogy szereti."
Most, hogy Norvégiában már csak azok a nők viselnek melltartót, akik szégyellik, hogy valaha megműttették a mellüket, mert már a természetesség a divat, és a pszichológusok máris óvnak attól, hogy bárkinek kisebbrendűségi érzése legyen azért, mert korábban megműttette magát, hiszen, mint mondják, „a természetességet jórészt a belső értékek sugározzák" – szóval most nézzük meg még utoljára a műnőket, mielőtt egyenként kipotyognának a celebrity bulvár monumentális gépezetéből, elhasználódott, újra cserélendő fogaskerekek. Hátha most észreveszünk rajtuk olyasvalamit, amit eddig talán nem.

Amikor a minap kiengedték a börtönből Paris Hiltont, a hatóságok légtárzárat rendeltek el a kapu előtt, nehogy összeütközzenek a fotósokat szállító helikopterek. A szőke lány szokatlanul komoly volt, sokan keresték a tekintetét, őt azonban ez nem hatotta meg, talán úgy gondolhatta, azt figyelik, hogyan sikerült a legutóbbi szemhéjműtét, zártabb-e a bal, mint a jobb? A CNN hírtévé tudósítója a helyszínről jelentkezett, mint a háborúk idején szokás. A kétes hírnévnek ekkora értéke van. Nézzük meg a harmincéves Beckhamnét, akinek húszmillió dollárt ér a teste, mert nem igazi már a szája, az álla, a melle, a combja. Haját halott nők hajával tették dúsabbá, mellében nem szilikon, hanem titán van, ez örök élet, csak a nő nem érez semmit, az esetleges csomót sem. És ez a csomó fém, műanyag és idegen haj azért reszket, hogy a férje ne csalja meg, legalább nyilvánosan ne.

Nézzük Tamási Tímeát, akin eddig huszonhétszer végeztek műtétet, de egyszer sem egészségügyi okokból. Azt nyilatkozta, mindezek előtt nem tudott örülni semminek, most azonban minden napja jól indul, hálás a plasztikai sebész tanár úrnak a csodáért, de arról nem szeretne beszélni, hogy hét év után miért vált el tőle a férje, mert ez már régi történet. Példaképe egyébként Pamela Anderson, aki tizennyolc évesen azt mondta, amikor az életcéljáról faggatták, hogy „kaliforniai bombázó akarok lenni". Erre a bombázóra ma már csak a veterán repülők parádéjának nézői kíváncsiak. Férje, akitől két gyereke született, verte, most azt mondja, „csak a mának élek, és kész. Nem érdekel, mi volt tegnap, ha túl sokat gondolkodom, kiborulok."

Nézzük Anikót, aki egy kereskedelmi tévé műsorában is kereste az igazit, nemrég pedig élő adásban derült ki, hogy kedvese, akivel az újságok szerint végre boldogan él, még sohasem mondta neki, hogy szereti. Milyen különös – írták róla egy fórumban később –, hogy a műnő igazi érzelmekre vágyik, pedig inkább az a különös, hogy ezt leírják. Aztán Kelemen Anna, aki nem ment el az újság szerkesztőségébe, hogy cseteljen a rajongóival, pedig – írják – „tisztázhatta volna magát", különben sem szép, hogy ilyet tesz, hiszen végeredményben csak az újságok lapjain él. Na és Keleti Györgyi, aki tagadja, hogy Paris Hiltonra szeretne hasonlítani, vagy Kelemen Anna babérjaira tör, és akinek mégis azt üzente Kelemen Anna: „kopírozzon csak nyugodtan, hiába próbál a babérjaimra törni, én egy egyéniség vagyok, én még nem csengtem le…"

Nézzük meg őket, mielőtt lecsengenének, egyszer, valamikor.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tony Blair szerdán nyújtja be lemondását

Tony Blair brit kormányfő tíz évi és két hónapi folyamatos hatalomgyakorlás után szerdán benyújtja… Tovább olvasom