Kisalföld logö

2018. 08. 17. péntek - Jácint 17°C | 28°C Még több cikk.

Micimackó és a Zelefánt

Walt Disney talán legnépszerűbb filmje, a világ meseirodalmának egyik legnépszerűbb könyvén alapul. A folytatásban (az eddigi sikerekhez, a Malacka, a hős-höz és a Tigris színre lép-hez hasonlóan) a régi ismerősök új kalandjait élvezhetik végig régi és új rajongóik.
rendező: Frank Nissen

forgatókönyvíró: Brian Hohlfeld, Evan Spiliotopoulos
zene: Joel McNeely, Carly Simon
producer: Jessica Koplos-Miller

szereplő(k):
Jim Cummings (Micimackó/Tigris hangja)
Ken Sansom (Nyuszi hangja)
John Fiedler (Malacka hangja)
David Ogden Stiers (Narrátor)
Jimmy Bennett (Zsebibaba hangja)
Brenda Blethyn (Zelefánt mama hangja)


A film sztorija

A Százholdas Pagony békéjét súlyos lábak dobbanása zavarja meg. Valami félelmetes közeledik! Ami pedig félelmetes, az talán a Zelefánt - hiszen ebben az évszakban igen sokan járkálnak errefelé.

A Zelefántot ugyan még senki sem látta, de már mindenki róla beszél. Régi barátaink, Micimackó (baráti körben Medveczky Medve néven is közismert), Malacka, Nyuszi, Tigris és a többiek a szörnyű eseményre készülnek: amikor szembe kell majd nézniük azzal, amiről mindenki tud valami fontosat, csak azt nem tudja senki, hogy mi lehet az.

A Százholdas Pagony lakói elindulnak, hogy elfogják a rettegett lényt. Zsebibaba, a kis kenguru is csatlakozni akar hozzájuk, ám a többiek szerint túl fiatal még az efféle kalandhoz. Ő azonban mégis útra kel egyedül, és nagyobb eredménnyel jár, mint a többiek: találkozik a Ormi nevű játékos, fiatal elefánttal. Zsebibaba hamar rájön, hogy az elefántok egészen mások, mint amit meséltek róluk, és hogy ez a lény éppen úgy fél Zsebibaba barátaitól, mint azok tőle. Ám a két fiatal hamar barátságot köt, és mindent megtesznek, hogy eloszlassák rokonaik és barátaik egymás iránti alaptalan félelmeit. www.port.hu

Kritikák

mozinet.hu - Bazsi

"A Micimackó és a Zelefánt bájos, ám kissé régimódi darabja a Micimackó-szagának, amelyben a szereplők néhányszor dalra fakadnak, a szentjánosbogarak szívet formálnak az égen, a szeretetről szóló közhelyek percenként köszönnek vissza a vászonról."
A teljes cikk

Nemzetközi filmtár

IMDb.com

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ripoff Raskolnikov–Nagy Szabolcs

Tovább olvasom