Kisalföld logö

2018. 05. 21. hétfő - Konstantin 13°C | 23°C Még több cikk.

Miami Vice

Richardo Tubbs dörzsölt városi vagány, pláne ahhoz képest, hogy zsaru. Társa, Sonny Crockett karizmatikus és csajozós pasi. Beépüléskor a legjobb álca, ha az embernek nagy az arca, és nem fogja vissza magát. A bűnügy intenzitása Crockettet és Tubbsot egy olyan szakadék szélére sodorja, ahol a valós énjük és szerepük határai elmosódni látszanak, ahol a pandúr és a rabló eggyé válik.
rendező: Michael Mann

forgatókönyvíró: Michael Mann
zeneszerző: RZA
operatőr: Dion Beebe
producer: Pieter Jan Brugge, Michael Mann
vágó: William Goldenberg, Paul Rubell

szereplő(k):
Colin Farrell (James 'Sonny' Crockett)
Jamie Foxx (Ricardo Tubbs)
Gong Li (Isabella)
Luis Tosar (Arcángel de Jesús Montoya)
Naomie Harris (Trudy Joplin)
Elizabeth Rodriguez (Gina Calabrese)

A film sztorija

Richardo Tubbs dörzsölt városi vagány, pláne ahhoz képest, hogy zsaru. Kedvesével együtt beépülnek a dél-floridai kábítószer-kereskedelem szövevényes és veszélyes rendszerébe, hogy megtalálják azokat, akik három gyilkosságért felelnek.

Társa, Sonny Crockett karizmatikus és csajozós pasi - egészen addig, míg a beépített meló során bele nem szeret egy fegyver- és drognepper kínai-kubai feleségébe.

Beépüléskor a legjobb álca, ha az embernek nagy az arca, és nem fogja vissza magát. A bűnügy intenzitása Crockettet és Tubbsot egy olyan szakadék szélére sodorja, ahol a valós énjük és szerepük határai elmosódni látszanak, ahol a pandúr és a rabló eggyé válik. www.port.hu

Kritikák

Port.hu - stjn

"Mann (akinél elegánsabban senki sem képes madártávlatból filmezni Los Angelest, és akinél realisztikusabban senki sem tud utcai tűzharcokat forgatni) először is az eredeti sorozat piperkőc zsarufiguráit cserélte le a mai keménylegény-ideálhoz sokkal közelebb álló alakokra, másodszor pedig a Miami-ra korlátozott cselekmény kitágításához fogott hozzá. Az új verzió új hősei számára már nemcsak a fuszekli tartozik a kötelező kiegészítők sorába, de a hamis személyazonosságokat felvonultató
útlevél is (valamint persze a vízi- és légi jártasságot igazoló papír), a két technokrata szuperzsarunak ugyanis szinte egyik pillanatról a másikra kell egy Dél-Amerikában székelő, de a globális piacra termelő multinacionális drogkereskedésbe beépülniük. "
A teljes cikk

mozinet.hu - Greff András

"Nagy kár, hogy az elbeszélt történet és annak dramaturgiai strukturálása messze elmarad a hangulatfestés minőségétől. Ami a mesét illeti, az annyira szimpla, hogy a posztmodern módra kiforgatott zsánerpanelekbe mára érthetően beleunt néző akár rokonszenvezhet is vele: a drogcsempészek közé beépülő zsaruk történetsémájának összes kliséje itt van a maga teljességében a megfenyegetett családtól a nagyfőnök babájába beleszerető hekusig."
A teljes cikk

Nemzetközi filmtár

A film hivatalos honlapja
All Movie Guide
IMDb.com

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Jogi tanácsadás

Győr. A Nyugdíjasok Érdekvédelmi Egyesülete hivatalos helyiségében (Árpád út 44.) ma délután 3 és 4… Tovább olvasom