Kisalföld logö

2018. 02. 19. hétfő - Zsuzsanna -5°C | 3°C Még több cikk.

Meztelen nőt találtak a nappalijukban

Az ünnepek mindig sok szép pillanatot és meglepetést tartogatnak, amit aztán mesélhetünk unokáinknak. Egy kanadai házaspár például egyik reggel egy gyönyörű meztelen nőt talált a nappaliban.
A múlt hét pénteken hajnali négy óra tájban egy kanadai házaspár furcsa zajokra ébredt. A hangok nyomába indultak és legnagyobb meglepetésükre igen furcsa látvány tártult a szemük elé.

Félreértések elkerülése végett: nem a Mikulást, hanem egy 25 éves meztelen nőt találtak a lakás közepén. Ha ez önmagában még nem is lenne olyan különös, érdekes adalék, hogy a hölgyet egyikük sem ismerte, és mind a mai napig fogalmuk sincs arról, hogyan juthatott be a lakásukba.

Ráadásul ezekre a kérdésekre a fiatal hölgy sem tudott választ adni, mert nem igazán volt tudatánál. Az illuminált meztelen "tündért", akit a jelek szerint nem bántalmaztak, egy közeli kórházba szállították józanodás céljából.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Enyhe a tél, kevesebbet fűtünk

A meleg ősz jól jött a lakosságnak, de rosszat tett a tüzépeknek, mert a megszokott második roham nem indult meg decemberben. A kereskedők ebben a hónapban bíznak, jóllehet, ekkor a legtöbben kénytelenek legalább tíz százalékkal emelni az árakon. A cseh és lengyel kitermelők szerint az emelés mértéke így is elmarad nálunk a gáz áráétól. Tovább olvasom