Kisalföld logö

2018. 06. 22. péntek - Paulina 16°C | 29°C Még több cikk.

Mesterképzés akár nyolcvanszázalékos támogatással

A kamara a Regionális Operatív Program 3.4.2 komponensének keretében tanfolyamokat szervez.

A kamara a Regionális Operatív Program 3.4.2 komponensének keretében kedvezményes, intenzív, féléves mestervizsgára felkészítő tanfolyamokat szervez. Egyéni vállalkozók, önfoglalkoztatók, vállalkozások alkalmazottai, mikro-, kis- és középvállalkozások jelentkezhetnek.

A jelentkezés feltételei

A támogatási programban történő részvételhez minden mesterjelöltnek pályázatot kell benyújtania a VÁTI Kht.-hoz. A pályázatok elkészítésében a kamara segítséget nyújt a mesterjelölteknek. A pályázati formanyomtatványok letölthetők a www.vati.hu/rop34 címről, beszerezhetők a kamara szakképzési osztályán (Pális Ferenc szakképzési vezető, 96/520-224, 20/347-1985), a kamara mesterképzéssel foglalkozó munkatársánál (Könczöl János tagozati titkár, 96/520-225), a kamara regionális irodáiban (Mosonmagyaróvár, Fülöp Krisztina, 20/566-0727, Csorna–Kapuvár, Horváth Árpád, 30/997-8118). Az elkészült pályázatokat kamara szakképzési osztályára kell eljuttatni (9021 Győr, Szent István út 10/A).

A jelentkezés folyamata

A sikeres pályázó kap egy jogosultsági igazolást, annak birtokában jelentkezhet a kamara által meghirdetett tanfolyamokra. A jelentkezés után a kamara felnőttképzési szerződést köt a mesterjelöltekkel. A felnőttképzési szerződést a kamara eljuttatja a programot finanszírozó VÁTI Kht.-hoz, amely támogatási szerződést köt a mesterjelölttel. A támogatási szerződés aláírása után a jelentkezőt a kamara regisztrálja mint potenciális tanfolyami résztvevőt.

A tanfolyamok költségei

A jogosultsági igazolás birtokában jelentkezéskor 10.000 forint regisztrációs díjat kell befizetni. Ez a mestervizsga dokumentációinak költsége. A VÁTI Kht. és a támogatott mesterjelölt által aláírt támogatási szerződés birtokában kell a tanfolyam és vizsgadíj önrészét befizetni a kamarának. Alkalmazottak, önfoglalkoztatók, egyéni vállalkozók esetében 60.000 forintot, mikro-, kis- és középvállalkozások esetében a teljes tanfolyami díjat, 300.000 forintot, melynek 60 százalékát a vállalkozás a sikeres vizsga után a VÁTI Kht.-tól visszakapja.
A mesterjelöltek kedvezményes támogatása csak a ROP 3.4.2 program keretében lebonyolított képzésekre vonatkozik. Biztatunk minden mesterjelöltet, éljen a felkínált lehetőséggel!

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

SMS 04.27.

Tovább olvasom