Kisalföld logö

2018. 01. 18. csütörtök - Piroska 0°C | 7°C Még több cikk.

Mely kormánytagok hétvégéztek Balatonőszödön?

Írásbeli kérdést nyújt be a Fidesz a Miniszterelnöki Hivatalhoz (MeH), hogy a kormánytagok közül kik vették igénybe a MeH által hétvégére szervezett balatonőszödi üdülést. Erről Ágh Péter, a párt országgyűlési képviselője beszélt vasárnapi sajtótájékoztatóján.
A fideszes politikus riasztó kormányzati magatartásnak nevezte, hogy - mint fogalmazott - miközben emberek fagynak meg otthonaikban, addig a Miniszterelnöki Hivatal azzal foglalkozik, hogy kormánynak kedvezményes korcsolyázát szervezzen a Balatonnál.

Magyarországon az egyre mélyülő válságot most még tetézi a gázellátás bizonytalansága és szociális helyzet romlása is, például az, hogy emberek fagynak meg otthonaikban - mondta Ágh Péter. A fideszes politikus szerint egy felelős kormány feladata, hogy megnyugtatóan rendezze ezt a helyzetet. Ugyanakkor a Miniszterelnöki Hivatal arról tájékoztatta nemrég a kormánytagokat, hogy a hétvégén a Balaton jege alkalmas a korcsolyázásra, ezért üdülést szerveztek Balatonőszödön napi 6800 forintos, féladagos érkeztetés esetén 3400 forintos áron. Az ellenzéki képviselő szerint ez nyomott ár. A MeH a munka helyett azzal foglalkozik, hogy a kormánynak kedvezményes árakon üdülést szervezzen - fogalmazott Ágh Péter. Hozzátéve, hogy ezért kapnak külsős cégek megbízást, mert a hivatal utazások szervezésével van elfoglalva. A fideszes képviselő közölte: írásbeli kérdést nyújtanak be a MeH-hez, hogy mondják meg, melyik kormánytagok vették igénybe a kedvezményes árú hétvégi programot.

Olvasóink írták

 • 12. todoer 2009. január 14. 18:07
  „Nem nagyobb böszmeség mint komcsizni. Érdekes hogy arra nem válaszoltál amit az előző hozzászólásomban írtam . Tudod . vannak emberek akiknek adok a véleményére és vannak akiknek teszek a véleményére ,szerinted te melyik csoportba tartozol . Ja , és soha nem használtam a FideSS kifejezést”
 • 11. kalanyos 2009. január 14. 14:22
  „Na mi van,Kisalfold?? Mennyit fizetett a kis kocsog Szijjarto,hogy kimoderaljatok a hozzaszolasomat?
  Beirom megegyszer,hogy legyen mit torolnotok,szarfaszuak;Mibol lett a Szijjarto apja milliardos a Mavnal????”
 • 10. Fedayn 2009. január 14. 10:40
  „Öreg, aki még OV-zik,meg fideSS-ezik azzal én nem vitatkozom!Már elfogyott a türelem!A legnagyobb böszmeségről tanúskodik az,aki még OV-vel jön!7 éve tiétek az ország!Csalással,erőszakkal tudtok hatalmon lenni!És nézd meg mit művelt az országgal a gyurcsány-gárda!”
 • 9. raffy2 2009. január 12. 21:24
  „az eszem megáll,hogy egyesek még mindig O.V.-nál tartanak.Az igaz hogy nem vittem senkinek takarót,meleg ruhát,de a szomszéd bácsinak szereztem gondozónőt,hogy naponta el legyen látva.Én is segítek amiben tudok,de itt most az urak szórakozásáról van szó,természetesen a mi pénzünkön.Szégyen és gyalázat,amit megengednek maguknak.Szarnak ezek mindenkire.”
 • 8. todoer 2009. január 12. 12:08
  „Kedves Fedayn ! Tévedsz , nem a vörös ködtől nem látok hanem a lilától . Én egy hozzászólót sem sértegettem , nem személyeskedtem ,ezután sem fogok . Naívan azt hittem , egy fórumon mindenki elmondhatja a véleményét , amivel nem kell egyetérteni ,lehet vele vitatkozni anélkül hogy az embert a földbe döngölnék ( még szerencse hogy csak képletesen ) . Van egy szép régi mondás :" A stílus maga az ember ".”
 • 7. Fedayn 2009. január 12. 11:39
  „Na a két szemellenzős,büdös komcsi,nem lát a vörös ködtől!”
 • 6. todoer 2009. január 12. 11:04
  „Szerintem az üdülő fűtése nem került többe mint a különgép amivel O V a díszdoktorrá avatására utazott pár éve . Ne csak kritizáljatok , tegyetek is . Hányan vittetek takarót , meleg ruhát az utcán élőknek ,néztétek meg hogy az idős szomszéd kéménye füstöl-e vagy már napok óta nem is láttátok? A Fidesz honlapján szerepel hogy Győrben egyre többen költöznek ki hétvégiházakba mert nem bírják fizetni a fűtés számlát . Kik is szavazták meg a távhő áremelését ?”
 • 5. 621 2009. január 12. 10:08
  „Csak értékelni lehet ezt a kiváncsiságot.....!
  A selyemhernyótenyésztés lehetőségei, a lemezlovasság mellé még a hétvégi programok is fontosak a fideSSnek... nahát... igazán jól megy nekünk, probléma egy szál se, hiszen ez a legfőbb gond örökös miniszterelnökjelöltéknél...”
 • 4. Fedayn 2009. január 12. 10:06
  „Ez mindigis így volt és így lesz!A hatalmon lévő visszaél helyzetével a kisember kárára!Csak annyi,hogy a szocik vérlázító és pofátlan módon teszik,nem diszkréten!”
 • 3. matriné 2009. január 12. 06:58
  „A "saját minisztériumot" kik tartják el ebben az országban?”
 • 2. Imcsi 2009. január 11. 14:43
  „Én meg azt gondolom szolgálati autóval mentek, és a saját minisztériumuk fizette a szállásköltséget!”
 • 1. jockey 2009. január 11. 12:48
  „Gondolom, a hely szellemének megfelelően jól kihazudozták magukat.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Jöhet a gáz! Ukrajna mégsem lopott?

Szombaton délután az oroszok, éjszaka pedig az ukránok is aláírták azt a szerződést, amely az… Tovább olvasom