Kisalföld logö

2018. 06. 18. hétfő - Arnold, Levente 18°C | 26°C Még több cikk.

Meleg szexrabszolgákat tartott egy magyar férfi Miamiban

A 25 éves férfit emberkereskedelemért és zsarolásért elítélték, akár 155 évi börtönbüntetést is kiszabhatnak rá. Két "munkatársa" ellen még folyik a büntetőper.
A vádirat szerint V.A.J. két másik magyar férfival együtt - akik ellen még folyik a büntetőper - fenntartott egy Never Sleep nevű céget. Florida amerikai szövetségi állam Miami-Dade megyéjében egy lakóházban kényszerítették prostitúcióra a fiatal férfiakat, akár napi 20 órán át.

Három áldozatukat - akik a négy napig tartó tárgyaláson vallomást tettek - Magyarországon ismerték meg a GayRomeo.com randiportálon, illetve a Facebookon keresztül. A cég 2012-ben utaztatta a három, huszonéves fiatalt először New Yorkba, ahol egy egyszobás lakásban kellett szexuális szolgáltatásokat nyújtaniuk a Never Sleep ügyfeleinek, vagy webkamera előtt szerepelniük. A lakásban olykor nyolcan voltak összezsúfolva.

A vádlottak elvették áldozataik útlevelét, és ha nem voltak hajlandók "dolgozni", akkor megfenyegették őket, de még Magyarországon maradt családtagjaikat is. A cég 2012 augusztusában költözött Floridába.

A bűnösnek talált V.A.J.-re a büntetési tételt június 2-án mondja ki egy kerületi bíró, a kiszabható legenyhébb büntetés 21 évi börtön. Feltételezett tettestársai B.V. - aki rendőr volt Magyarországon - és Á.G.

A Miami Herald fotót is közölt az elkövetőről >>

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Quaestor: parlament elé kerül a kárrendező alap felállítása

Rogán Antal (Fidesz) péntek este benyújtotta törvényjavaslatát a parlamentnek a Quaestor-károsultak… Tovább olvasom