Kisalföld logö

2018. 04. 24. kedd - György 14°C | 23°C Még több cikk.

Megverték a buszmegállóban

Hiába várták kedd óta a csornai Molnár Krisztiánt a győri Lukács Sándor-szakközépiskolában az osztálytársak, nem ment: a helyi kórházban és a rendőrségen telt a napja. Egy ismeretlen a nyílt utcán eltörte az arccsontját,
A csornai Molnár Krisztián hétfőn fél egykor, a tanítás befejezése után Győrben a Mátyás téren várta a buszt társaival. Elmondása szerint odalépett hozzá egy ismeretlen, 20–25 év körüli kigyúrt fiatalember, aki néhány szót is intézett hozzá. P nem értette a szavakat, ám mielőtt még visszakérdezhetett volna, egy hatalmas ütést kapott az arcába. A 16 éves diák a bántalmazástól azonnal megszédült és összeesett. A társai segítettek neki talpra állni. Utána csak annyit látott, hogy az őt arcba vágó férfi még valakit megüt, majd beszáll egy autóba és elhajt.
A megvert diák szüleivel a csornai kórházba ment kivizsgálásra. Eltört az arccsontja, sérülései nyolc napon túl gyógyulnak. Ezek után ismeretlen tettes ellen feljelentést tettek a Csornai Rendőrkapitányságon. A fiú és a szülők nem értik, hogy fordulhat elő ilyen brutalitás a nyílt utcán világos nappal. Elmondásuk szerint a szorgalmas, csendes fiú aktívan részt vesz az iskola sportéletében, eddig még soha nem volt rá panasz a viselkedése miatt.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Küzdelem az iskoláért

A harkai képviselő-testület úgy döntött, mindent megtesz a község iskolájának jövőjéért. Az… Tovább olvasom