Kisalföld logö

2017. 03. 25. szombat - Irén, Irisz 7°C | 13°C Még több cikk.

Megvannak a VIVA új arcai

Majdnem ezer jelentkezőből választották ki a VIVA TV négy új arcát. A csatorna vezetői mostanra tettek pontot a 3 hónapos válogatás-maraton végére: mára eldőlt, hogy szeptember 15-től Ada, Kisó, Geri és Kristóf mutatkoznak majd be a VIVA televízió képernyőjén.

Május végén közel ezer 18 és 23 év közötti fiatal jelentkezett a VIVA televízió felhívására, melyben új műsorvezetőket kerestek. A jelölteknek több rostán kellett átesniük, mire a csatorna vezetői és a tévénézők kiválasztották azt a kilenc jejlöltet, akik közül négyen a magyar zenetévé műsorvezetői lesznek. „A magyar zenetévé történetében ez volt az egyik legsikeresebb castingunk" – mondta Málnay B. Levente a VIVA televízió vezérigazgatója. „Valamennyi jelenlegi műsorvezetőnket – Lilut, Balázst, Zsut, Timót, Patríciát, Olivért és Zacket – egy-egy válogatáson fedeztük fel, de arra 6 éve nem volt példa, hogy egyszerre négy jelentkezőt is alkalmasnak találjunk arra, hogy képernyőre kerüljön."

Az első fordulóban a jelentkezők két bizottság előtt mutatták meg magukat és persze azt is, hogyan tudnak rögtönözni. A néhány szavas bemutatkozás után ugyanis kamera előtt pár mondatban egy videoklipet kellett felkonferálniuk. Ezt követően a legrátermettebb 240 jelentkező egy hónapon keresztül a „Benne leszek a tévében" című, naponta jelentkező műsorban mutatkozott be a nézőknek. A legjobb negyven aztán a középdöntőben viaskodott, ahol már a VIVA nézői is beleszóltak az eseményekbe: egy jelöltet ugyanis ők szavaztak be a kilenc fős döntőbe.

A középdöntőben egyébként már nehezebb dolguk volt a srácoknak, mint korábban. Először könnyűzenei kvízben vettek részt, ahol Lilu faggatta őket zenei tudásukról, majd igazi éles helyzetet kellett megoldaniuk, természetesen kamera előtt: a magyar zenei élet legnagyobbjaival készítettek interjúkat. „Azonnal igent mondtam a felkérésre, szerettem volna segíteni nekik, hogy később elmondhassam, van valami részem az ő sikerükben." – mondja nevetve Dopeman, akivel több műsorvezető-jelölt is beszélgetett. „De komolyra fordítva a szót, aranyosak és ügyesek voltak, én nehezen tudtam volna eldönteni, kiket jutassak a döntőbe."

A csatorna vezetői mostanra tettek pontot a 3 hónapos válogatás-maraton végére: mára eldőlt, hogy szeptember 15-től Ada, Kisó, Geri és Kristóf mutatkoznak majd be a VIVA televízió képernyőjén.
 „A VIVA mindig is a tehetségek felfedezőjeként, avagy „sztárgyárként" működött." – mondta Málnay B. Levente. „Felvállaljuk, hogy az ismeretlen, kezdő fiatalok a nézők szeme előtt nőnek fel és válnak országosan ismert sztárokká. Természetesnek tartjuk, hogy a nálunk eltöltött évek után új kihívásokat keresnek. Így örülünk Balázs és Zsu sikerének az RTL Klubon, illetve a Tv2-nél és büszkék vagyunk rá, hogy a VIVA-s műsorvezetők más csatornákon is keresett sztárok!„

A VIVA a casting sikerét és négy új műsorvezetőjét egy nagy bulival készül megünnepelni szeptember 26-án a Bank Dance Hall-ban Budapesten. A partin, ahol a Club Rotation is forgat, többek között Náksi vs. Brunner és Timo állnak majd a lemezjátszók mögött.

GERI

Geri
A vagány, jó modorú és temperamentumos srác hét évig versenyszerűen gördeszkázott, országos bajnokságokon többször is harmadik helyezést ért el, s ha teheti még ma is deszkán suhan. Imádja a jó bulikat is, de az élet persze nem csak buliból áll. Épp ezért jelentkezett a Pécsi Tudományegyetem jogi karára, melynek első évét sikeresen befejezte. Most a VIVA tévé miatt évet halasztott, de tudja jól, az embernek némi áldozatot is kell hoznia azért, hogy valóra váltsa az álmait.  Geri évekig vágyakozva nézte a VIVA tévé műsorvezető válogatás felhívásait, de mivel a jelentkezés alsó korhatára 18 év, maradt az álmodozás. Eddig! Most viszont nagykorú lett, jött, látott és győzött! Geri nem sokkal ezelőtt még a zúzós heavy-metalt, a rock és a punk zenét favorizálta, ma pedig, bár a múltat nem felejti, a techno, a trance zenei világában is otthonosan mozog.
Műsorai:
Megálló – Rendhagyó kívánságműsor (minden hétköznap: 10:00, 16:00 – 60 percben)
Pár-Perc – Párkereső műsor (minden hétköznap: 6:20, 7:20, 8:20, 15:20, 20:20 – 5 percben)
Pemier Pláne – Filmes magazin (szerda: 11:30, 15:30; szombat (ism.): 12:30)

ADA

Ada
Ada megjelenése sok mindenkit levesz a lábáról, így nem csoda, hogy belekóstolt a modellkedésbe. Ám ő is tudja jól, a szépség nem elég, az az igazi, ha tudással is párosul: most a Budapesti Kommunikációs Főiskola másodéves hallgatója. Persze akad olyan képessége is, amiért a sorsnak mondhat hálát: gyerekkorában édesapja külföldön kapott munkát, városról városra vándorolt a család, így ennek köszönhetően megtanult angolul és jó kommunikációs készségre tett szert. Adáról fontos tudni, hogy nagy állatbarát. Ha szülei megengedték volna neki, minden állatot haza vitt volna, de mivel nem így történt, most „csak" két cicája van.
Műsorai:
VIVA Trend – Életstílus magazin (csütörtök: 11:30, 15:30; vasárnap (ism.): 12:30)
Coca-Cola Ranglista – Válogatás az amerikai, angol, német, MAHASZ album- és a rádiólistákról (minden hétköznap: 17:00 – 60 percben)

KRISTÓF

Kristóf
Kristóf, aki a középdöntőben a legtöbb szavazatot kapta a VIVA közönségétől, buddhista, hippi családban nőtt fel, s olyan ajándékokat kapott szüleitől, mint a színház szeretete és a buddhizmus alapgondolata: „Ne árts!". Az eredmény: egy szeretetreméltó, bohém művészlélek és vibráló egyéniség, aki fiatalsága ellenére számos területen kipróbálta magát. Játszott már színházban és filmekben is, például a Napfény ízében illetve a Rosszfiúkban Timóval együtt. Sűrűn szinkronizál különböző mozikat, Kristóf azonban a leginkább a rajzfilmekért rajong, évek óta szenvedélyesen gyűjti a POKEMON figurákat, matricákat. De legalább ennyire szereti az idegen nyelveket, főleg a törököt. Állítja, hogy kevés olyan élvezetes dolog van a világon, mint egy török bazárban törökül alkudozni!
Műsorai:
Megálló – Rendhagyó kívánságműsor (minden hétköznap: 10:00, 16:00 – 60 percben)
Pár-Perc – Párkereső műsor (minden hétköznap: 6:20, 7:20, 8:20, 15:20, 20:20 – 5 percben)
Pemier Pláne – Filmes magazin (szerda: 11:30, 15:30; szombat (ism.): 12:30)

KISÓ

Kisó
Kisónak lételeme a mozgás. 11 évig műkorcsolyázott: minden idejét az edzések és a versenyek töltötték ki. Ma a válogatottnak készít koreográfiákat és szárazedzéseket tart. Kisó egyébként a Táncművészeti Főiskolán szerezett koreográfusi diplomát, s emellett elvégezte a Szegedi Tudományegyetem kommunikációs szakát. Két évig újságíróként dolgozott. Évek óta rajong mindenért, ami a zenével kapcsolatos: két éve egy táncegyüttes vezető szólistája és négy éve tanul énekelni. Nagy álma, hogy egyszer majd popzenei karriert fusson be, egyelőre azonban a VIVA a legfontosabb dolog az életében. Külön örül annak, hogy a képernyőn keresztül rengeteg fiatal figyelmét hívhatja fel a drog káros hatásaira. Ezt rendkívül fontos neki, mert egy szerelme drog-függő volt, így a saját bőrén tapasztalhatta, hogy mit tud tenni a kábítószer egy emberrel. 
Műsorai:
POParazzi - Hírek, riportok, pletykák, háttérinfók (minden hétköznap: 6:50, 7:50, 8:50, 12:50, 15:24, 19:24, 20:24)
Pár-Perc – Párkereső műsor tiniknek (minden hétköznap: 6:20, 7:20, 8:20, 15:20, 20:20 – 5 percben)
Hazai Pálya - Hazai sztárok, klipek (hétfő: 22:00)

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Még mindig jó befektetés az ingatlan

2003 második negyedévében 11,3 százalékkal drágultak a budapesti lakóingatlanok az előző év hasonló… Tovább olvasom