Kisalföld logö

2018. 06. 20. szerda - Rafael 18°C | 29°C Még több cikk.

Megszűnt a torlódás az M1-es autópályán

A sztráda Győr megyei szakaszán szombaton kocccanásos balesetek lassították a közlekedést, éjszaka egy kisbusz hibásodott meg.
3.34 - Újra jól járható az M1-es autópálya Bicske és Biatorbágy között. Megszűnt a torlódás.

23.34 - Elszállították azt a műszaki hibás autóbuszt szombat este az M1-es autópálya 19-es kilométerszelvényétől, amely akadályozta a forgalmat Budapest felé, de még mindig sűrű a forgalom - közölte honlapján a rendőrség.

Az autóbusz meghibásodása és a nagy forgalom miatt este 22 órára csaknem 8 kilométer hosszú torlódás alakult ki. Este 23 óra tájban elszállították a járművet, de még mindig lassú haladásra kell számítani az arra közlekedőknek

22.39 - Egy műszaki hibás autóbusz lassítja a forgalmat az M1-es autópálya 19-es kilométerszelvényénél, Biatorbágynál, Budapest irányába - közölte honlapján szombat este a rendőrség.

Az autóbusz meghibásodása és a nagy forgalom miatt este 22 órára csaknem 8 kilométer hosszú torlódás alakult ki. A járművek haladási sebessége 30-40 kilométer óránként - olvasható a www.police.hu című oldalon.

13.36 - A Nyugat-Európában dolgozó és szabadságukrahazatérő vendégmunkások miatt a sztráda Győr megyei szakaszán torlódás alakult ki.

A Hegyeshalom felől Budapest irányába tartók nagy száma lassítja a közlekedést, a 150 és 142 km-szelvény között lépésben halad a gépjárműforgalom. Lébény közelében egy kamion hajtott az árokba. Személyi sérülés nem történt, a helyszínelés nem akadályozza a közlekedést. Az autópálya járőrei
folyamatosan irányítják és segítik továbbhaladást.

A rendőrség kéri a gépjárművezetőket, hogy türelemmel és fokozott óvatossággal közlekedjenek.

10.53 - Újra zavartalan a forgalom az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán Tatabányánál, ahol balesetek miatt alakult ki torlódás - tájékoztatta a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság szombaton az MTI-t.

Korábban Tatabánya-Óvárosnál az 1-es útra terelték az autósokat, mert a pályán a sűrű ködben három helyszínen összesen 12 autó ütközött össze. A balesetekben senki nem sérült meg.

10.11 - Három helyszínen ütköztek járművek az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, ezért a forgalmat Tatabánya-Óvárosnál leterelik a pályáról, az autósok Biatorbágynál hajthatnak vissza - tudatta a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság szombaton az MTI-vel.

A balesetekben összesen 12 jármű érintett, személyi sérülés nem történt. A rendőrség kéri a Budapest felé tartókat, hogy lehetőleg már Tatabánya-Újvárosnál hajtsanak le az autópályáról az 1-es útra.

Baleset az M1-es 128-as kilométerénél

09.55 - Az M1-es autópályán a 128-as, és a 157-es kilométernél két baleset is történt a szombat reggeli órákban.

Mindkét baleset koccanásos, személyi sérülés nem történt, de pont a hazafelé tartó vendégmunkások száma miatt kilométeres dugó alakult ki az autópályán.

A problémát tovább súlyosbítja, hogy a balesetek résztvevői nem tudtak megegyezni, helyszínelő rendőrt kértek. Így a vizsgálatok végéig, illetve az autók elszállításáig biztosan nem lesz előrelépés a dugó megszűnéséhez.

A rendőrség arra kéri a közlekedőket, aki teheti kerülje el az M1-es autópályát. Felhívják továbbá a figyelmet, hogy egész hétvégén hasonló körülmények várhatóak az utakon, és Ausztriában is hasonlóak a problémák.

Képünk illusztráció.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Matolcsy: törvény kell a devizahitelesek problémájának megoldásához

A Kúria döntéséről azt mondta: "tudomásul vesszük, de nem szeretjük". Úgy vélte, a probléma… Tovább olvasom