Kisalföld logö

2016. 12. 08. csütörtök - Mária -3°C | 3°C

Megrontásért elítélték: egy 14 és egy 11 éves lánnyal bujkált a férfi

L. László augusztusban több mint egy hétig egy 14 és egy 11 éves lánnyal, két testvérrel bujkált.
Megrontásért két év három hónap szabadságvesztésre ítélte az Esztergomi Járásbíróság kedden a piliscsévi L. Lászlót, aki augusztusban több mint egy hétig egy 14 és egy 11 éves lánnyal, két testvérrel bujkált. A gyorsított eljárásban meghozott ítélet nem jogerős - tájékoztatta a Tatabányai Törvényszék szóvivője szerdán az MTI-t.

Rázsó Ferenc közölte: miközben a férfi a lányokkal bujkált, egy rablást is elkövetett, de az az ügy még nincs bírósági szakaszban. A megrontásért kirótt büntetést az ügyész tudomásul vette, a vádlott és védője enyhítésért fellebbezett.

A 33 éves férfi augusztus 15-én magával vitte piliscsévi otthonából a tőle néhány háznyira lakó testvérpárt,majd Komárom-Esztergom megye több településén is felbukkantak. A lányokat augusztus 24-én a szlovákiai Párkányban találták meg, a rendőrség másnap még azt közölte, hogy nem követtek el bűncselekményt a sérelmükre.

L. Lászlót augusztus 25-én Esztergomban fogták el, mivel a gyanú szerint augusztus 21-én Pilismaróton egy kertjében dolgozó idős nőtől aranygyűrűt, fülbevalót és pénzt rabolt el. A férfi a bűncselekmény elkövetését beismerte.

Olvasóink írták

 • 6. Mankapunka 2013. szeptember 20. 00:47
  „Tündimama

  Azt hiszem, nagyon tájékozatlan vagy szexuális téren. Kapsz te rendesen otthon a szerelmedtől rudamcseppet?”
 • 5. zrx_xzr 2013. szeptember 19. 20:45
  „ezt en sem ertem.. megrontasert eliteltek.. de nem kovettek el buncselekmenyt a serelmukre.. vagy a rablas / lopas miatt kapta ? .. amugy lehet fujni Mankara, de szerintem sem veletlen leptek le a lanyok otthonrol..”
 • 4. öröksoproni 2013. szeptember 19. 14:46
  „" nem követtek el bűncselekményt a sérelmükre", mármint a lányokéra. Most megrontotta őket vagy nem? Vagy igen, de az nem számít bűncselekménynek a sérelmükre? Vagy én nem értem?”
 • 3. Tündenéne 2013. szeptember 19. 12:27
  „Csak hogy te is képben legyél, szegény honfitársam:

  ´A július 1-jén életbe lépő új BTK-ból viszont az vezethető le, hogy 12 éves kor fölött bele lehet egyezni a szexbe, feltéve, ha a partner nem idősebb 18-nál. Tizennyolc év fölöttiek viszont továbbra sem létesíthetnek szexuális kapcsolatot 12-14 év közöttiekkel. Alapszabályként pedig megmarad, hogy 14 éves kor fölött bárki bárkivel szexuális kapcsolatot létesíthet, természetesen kölcsönös beleegyezéssel.´

  Itt ugye egy 33 éves férfiról van szó, plusz ott van egy 11 éves lány is. Van még kérdésed? Nincs? Akkor le lehet ülni, egyes.”
 • 2. Tündenéne 2013. szeptember 19. 12:25
  „1. Mankapunka 2013.09.18. 16:08

  Ilyen egy butát, mint te...”
 • 1. Mankapunka 2013. szeptember 18. 16:08
  „Mivel önként mentek a lányok, akkor mire fel ez az ítélet? 14 éves kortól meg amúgyis szabad a közösülés, hogyha a kislány is akarja. Nem úgy néztek ki a TV-ben, mint akik halálra lennének rémülve az ürgétől.

  Inkább a szülőket kellene megvizsgálni, miért menekültek el otthonról.”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Garantált munkát ígér minden harminc év alattinak Bajnai Gordon

Minden hat hónapnál régebben munkát kereső harminc év alatti fiatalnak garantált munkahelyet ígért… Tovább olvasom