Kisalföld logö

2018. 05. 26. szombat - Fülöp, Evelin 13°C | 25°C Még több cikk.

''Megoldást fogok találni a parkolási problémára''

A családos és nyugdíjas választópolgárok mellett sok fiatalt vonzottak dr. Schmidt Péter alpolgármester, független győri polgármesterjelölt marcalvárosi kampányprogramjai.
A kultúráért felelős alpolgármester rendezvényein nívós kulturális programokkal várta a lakótelepen lakó győri polgárokat. A pártoktól független, a Pro Urbe Egyesület támogatását élvező polgármesterjelölt kampánykörútján továbbra is bemutatja a szervezet helyi képviselőjelöltjeit is. Schmidt Péter polgármesterjelölt a marcalvárosi kampányrendezvényeken hangsúlyozta: pontosan ismeri a lakótelepeken élők problémáit, és megválasztása esetén megoldást fog találni rájuk.


– A parkolási lehetőségek javításán túl a lakótelepeken élők életkörülményein azzal kell javítani, hogy több zöldterületet, parkot, játszóteret kell kialakítani és folyamatosan gondozni. Meg kell teremteni a kis területen nagy számban élő polgárok számára a megfelelő sportolási lehetőségeket, az elfogadható szolgáltatásokat és a kikapcsolódás lehetőségeit is – mondta el dr. Schmidt Péter, aki bemutatta a Pro Urbe Egyesület képviselőjelöltjeit: Siska Máriát, Krasznai Zoltánt és Farkas Imrét.

Dr. Schmidt Péter ezúttal is hangsúlyozta, mennyire fontosnak tartja a peremkerületek felzárkóztatását. A választási rendezvények színes programjai sorában Dávid Tamás professzor rákellenes gyógyteájának kóstolója is várta az érdeklődőket.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megyezászló és közösségi ház

Ünnepi szentmise keretében holnap délután egy órakor veszi át Vág a megyei önkormányzattól kapott… Tovább olvasom