Kisalföld logö

2018. 11. 18. vasárnap - Jenő -1°C | 5°C Még több cikk.

Megkötözték a biztonsági őrt

Szombathelyen egy szállítmányozási cég területén, eddig ismeretlen négy személy az éjjeli őrt megkötözte, majd ezt követően az irodaépületben található lemezszekrényt felnyitották, melyből nagy mennyiségű készpénzt tulajdonítottak el.

A pénz megszerzését követően a biztonsági őrt, a telep udvarán álló üres kamion platójára zárták, ahonnan a reggeli órákban munkába érkező dolgozók szabadították ki. A szombathelyi rendőrök már végeztek a helyszíni szemlével, jelenleg a a tanúkihallgatások, és adatgyűjtések zajlanak - tájékozatta a kisalfold.hu-t dr. Nagy Ildikó rendőr alezredes, a Vas megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Az MTI közlése szerint négy feltételezett elkövetőt keres a rendőrség. Szombathelyen a Puskás Tivadar utcában betörtek egy szállítmányozással foglalkozó cég telephelyére, felnyitották a páncélszekrényt, a biztonsági őrt pedig megkötözték. Molnár Miklós, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese elmondta: a nyomozás elsődleges adatai szerint az elkövetők nagy összegű készpénzt zsákmányoltak, hogy pontosan mennyit vittek el, azt a nyomozás érdekeire való hivatkozással egyelőre nem kívánta elárulni.

Molnár Miklós elmondta azt is: a helyszínelés délután három órára már befejeződött, a rendőrség tanúkihallgatásokkal, további adatgyűjtéssel folytatja a nyomozást.

Olvasóink írták

 • 6. Truder 2009. szeptember 03. 21:28
  „Önkötözés :) de jó”
 • 5. Cerwin 2009. szeptember 03. 08:54
  „Az önrablás a csödközeli cégeknél nagyon jellemző. Hogyan lehetett nagy összegű készpénz, annál, aki nem bír fizetni a partnereinek?
  A soproni Cervo-nál is hamar kiderült a turpisság...”
 • 4. Csajsziland 2009. szeptember 03. 08:34
  „Hát, ez a cég régóta nagyon rossz hírrel volt jelen a szakmában. A partnerei 99%-nál tiltólistás, tudniillik nem fizeti ki a fuvarosait. Gondolom, emberére akadt, valamelyik fuvarosa elment a járandóságáért. Vagy kimentették a pénzt, nehogy elvigye csődeljárás, kvázi saját magukat "rabolták ki".”
 • 3. Cerwin 2009. szeptember 03. 05:45
  „Igen, ezek a megkötözések mindig gyanúsak.”
 • 2. MTT 2009. szeptember 02. 23:19
  „Majd kiderül, hogy benne volt az őr, csak a buli miatt lett megkötözve...”
 • 1. Csetneky 2009. szeptember 02. 20:51
  „Miért kell egy sajtóreferensnek alezredesnek lenni? Simán lehetne polgári alkalmazott is, feleakkora fizetésért. ha már nincs pénze a rendőrségnek, ugyebár. Úgyis csak az elérakott szöveget kell elmondani, ahhoz nem kell jogi diploma.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gyorshajtók: lakott területen 109 km/h

Augusztusban is sok, a megengedett sebességet túllépő gépjárművet fényképeztek le a rendőrök Vas… Tovább olvasom