Kisalföld logö

2017. 05. 29. hétfő - Magdolna 13°C | 27°C Még több cikk.

MEGKÉRDEZTÜK SOPRONI OLVASÓINKAT Szükséges intenzívebb szúnyogirtás?

Böcskey Gábor

építész
– Tavaly érzékelhetően több szúnyog volt, mint a korábbi nyarakon. Idén ennél erősebb, gyakoribb irtásra lenne szükség. Nem tudom, mennyi pénzt költenek a városok a rovarok pusztítására, de nem ártana, ha valamivel többet fordítanának erre a célra.
Illés Árpád
gépkocsivezető
– Nem érzékeltem, hogy tavaly elszaporodtak volna a szúnyogok, ezért ha idén ugyanakkora intenzitással irtják őket, már elégedett leszek. A Lövérekben, az erdős vagy vízközeli városrészekben élők elképzelhető, hogy erősebb irtást tartanak szükségesnek.
Bányai Gábor
tanuló
– Szerintem megfelelően irtottak tavaly, nem tartom szükségesnek nagyobb mennyiségq, az egészségre valószínqleg nem pozitív hatású permetszer használatát. Remélem, a tavalyihoz hasonlóan idén sem jelentenek problémát a szúnyogok.
Németh László
nyugdíjas
– Nem vettem észre, hogy tavaly elszaporodtak volna a kellemetlen rovarok. A városban élek, esténként pedig már nem tartózkodunk a kertben, így számomra elegendőnek bizonyult az irtás. Körülbelül hasonló mennyiségq pénznek elégnek kell lennie.
Koleszár Kinga
építész
– Véleményem szerint nem pont a szúnyogirtáson kell egy településnek spórolnia. Mindenki szereti a szabadban tölteni a nyári estéket, és a szúnyoginvázió meglehetősen kellemetlen. Legalább olyan mértékq irtás szükséges, mint a tavalyi szezonban.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Újra érdemes lesz kukoricát termeszteni

Bár most különböző okok miatt éppen csökkenőben vannak a gabonaárak, a globális keresletnövekedés… Tovább olvasom