Kisalföld logö

2017. 05. 29. hétfő - Magdolna 13°C | 27°C Még több cikk.

Megkérdeztük rábaközi olvasóinkat Mivel lehetne vonzóbb a Rába-völgy?

Hegedqs Bertalan

vállalkozó
– Mindenképpen a helyi, különlegesnek számító értékeket kell kihasználni. Elsőre gondolok a rábaközi perecre, a népviseletekre, a premontrei rendházra. Sokat jelentene, ha felelevenítenék a régi kézmqvesszakmákat. Olyan rendezvények kellenek, ahol ezeket a turisták is kipróbálhatják.
Máté Szilárd
piacfejlesztési képviselő
– Elsősorban vendégcentrikus hozzáállás kell, aztán az infrastruktúra fejlesztése. Például a kerékpárutak kiépítése fontos lenne. Igényes környezet, megfelelő színvonalú rendezvények, programok, amik közül válogathatnak az ide érkezők és jó marketing.
Rédecsiné N. Andrea
vállalkozó
– A régióra jellemző programokat kellene szervezni, amelyek akár a külföldiek érdeklődésére is számot tarthatnak. A folyó természeti szépségeit is kihasználhatnák a vízi turizmus fellendítésével. A vendégek számára szabadidős elfoglaltságot kell biztosítani.
Váli Szabolcs
autóbusz-vezető
– Az igazán vonzó a fürdőberuházás lett volna Csornán. Az fellendítette volna az idegenforgalmat, a kereskedelmet és a vendéglátást. Ha pedig érkeznének a turisták, jó programokat, rendezvényeket kellene szervezni nekik, hogy máskor is visszajöjjenek és esetleg másokat is magukkal hozzanak.
Varga Péter
üzletvezető
– A Rábaköz szinte mindegyik települése rendelkezik valamilyen egyedi tulajdonsággal, látnivalóval, helyi szokással. Ezeket kellene bemutatni a turistáknak, de ez hírverés, reklám nélkül nem megy.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Orvospárt alakul Magyarországon

Orvospárt alakul Magyarországon, a következő választásokon kormányzati szerepbe szeretnének jutni. Tovább olvasom