Kisalföld logö

2017. 10. 23. hétfő - Gyöngyi 8°C | 11°C Még több cikk.

Mégis lesz vizsga külsős telephelyen

Budapest–Abda - Továbbra is levizsgáztatják külsős (abdai) telephelyen a Fliegl Kft. mezőgazdasági gépeit, vagyis nem kell azokat bevontatni Győrbe – megérkezett a közlekedési hatóság elnökének válasza.

Korábban írtunk arról, hogy hétfőtől váratlanul megszűnt a mezőgazdasági gépek külsős vizsgáztatása (a forgalomba helyezéshez szükséges engedélyek kiadása), ezért Abdáról traktorokkal kell majd behúzni a trágyaszórókat, a szippantós kocsikat a győri vizsgaközpontba, amelyhez a forgalmas 1-es úton, s a belvároson át lehet eljutni.

A válasz megérkezett, s kedvező mind az autósokra, mind pedig az ügyben leginkább érintett abdai cégre nézve.

Már akkor jeleztük, hogy Kara Ákos megyei alelnök és a Kisalföld is megkereste ez ügyben a Nemzeti Közlekedési Hatóság elnökét, s Horváth Zsolt válaszát természetesen leközöljük, amint megérkezik. Nos, a válasz megérkezett, s kedvező mind az autósokra, mind pedig az ügyben leginkább érintett abdai cégre nézve. A lényege röviden összefoglalható:
Horváth Zsolt azt írja ugyanis a Kisalföldnek: ˝A Fliegl-Abda Kft. esetében a közlekedési hatóság alkalmazásában lévő vizsgabiztos kérelemre meghatározott darabszám (alkalmanként legalább öt jármű) külsős vizsgáztatását továbbra is el fogja végezni.˝

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Januártól megszűnik a zöldkártya

Magyarország - ˝2010. január elseje után akiknek műszakit kell csináltatniuk az autójukon, már nem… Tovább olvasom