Kisalföld logö

2017. 09. 20. szerda - Friderika 12°C | 14°C Még több cikk.

Meghalt egy 14 éves fiú a Millenáris parkban

Meghalt egy 14 év körüli fiú kedd este Budapesten a Millenáris parkban, halálát gázmérgezés okozta.

Az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese az MTI-nek elmondta, a mentősöket nem sokkal 20 óra előtt riasztották, pár perc alatt a helyszínre érkeztek, de a gyerek akkor már nem mutatott életjeleket. Egy órán keresztül próbálkoztak az újraélesztéssel, de a fiú a helyszínen meghalt. Kormos Endre, a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese elmondta, hogy a fiú "gázmérgezést okozott magának", a helyszíni szemle során ugyanis kiderült, hogy egy gázutántöltő palackból szívott gázt.

Az idegenkezűséget kizárták, az eset további körülményeit a rendkívüli haláleseti osztály vizsgálja.

Olvasóink írták

 • 5. szocdem 2010. december 01. 09:30
  „3. Goldmund 2010.12.01. 08:35
  Most ez akkor öngyilkosság volt?

  Annak is lehet tekinteni...

  A gáz egyébként nem mérgwez - forgalomba sem lehetne hozni akkor a törvények szerint - csak kiszorítja a levegőt. Valszleg a fiu annyit szívott be, hogy nem volt elég oxigén tőle a szervezetében a működéshez, és mivel a pb nehezebb mint a levegő, nem is tudták kihajtani belőlle sima tüdőmasszázzsal..

  Aki gyújtógázt "szív" az egyébként nem az "anyagot" hanem az oxigénhiány miatt fellépő hallucinációkat "élvezi" - s most enenk a fiunak túl sok lett az élvezetből..”
 • 4. szocdem 2010. december 01. 09:26
  „2. tricse 2010.12.01. 08:07
  Szerintem meg inkább törődni kellene a szülőknek a gyerekeikkel és szeretni őket!"

  Teljesen igazad van!

  A szülői szeretet épp eléggé felértezi a gyereket az iylen magatartások elfogadása - és felvétele ellen.

  Sajnos a szkemberek szerint a társadalmunk szétzüllött, (nem a Gyurcsány, hanem a Kádár korszaktól) amiben a deviancia, az egoizmus épp olyan menő és elfogadott magatartás forma lett mintha ez a "tökéletes" ember biológiai alaptulajdonsága lenen(az ember közösségi, társas lény, nem pedig egy egoista individualista állat)
  Sajnos a végletessé tett megélhetési körülmények nem kedveznek az emberi természet normális kibontakozásának, csak ennek a förtelemnek. Amíg ez így lesz - koldusok, hajléktalanok, minimálbéresek, stb - semmi sem fog változni, sőt durvulni fog a helyzet! szwegény gyerekek, és szegény későbbi öregek!”
 • 3. Goldmund 2010. december 01. 08:35
  „Most ez akkor öngyilkosság volt?”
 • 2. tricse 2010. december 01. 08:07
  „Szerintem meg inkább törődni kellene a szülőknek a gyerekeikkel és szeretni őket! Nem a pénzt,a sikert hajhászni,szabadidőben meg kocsmázni és a saját elcseszett életük keserveit rájuk zúdítani!”
 • 1. topgun 2010. november 30. 22:29
  „Az utcánkban is nyomatja egy 13 éves kiscsávó meg a benzint is meg a higítót is volt már gyámügy meg elvonó stb...Ahogy nézem mint kívülálló nem sokat használt.Talán durvább iskolai promó kéne mutogathatnának sziputól szétmart arcokat vagy nejlonzasicsiba belefulladt embereket..mint a diszkóbalesetek elleni küzdelemben a fára tekeredett autók és a síró szülők...ha máshogy nem megy tanuljanak más kárán!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nem ártalmasak a Visegrádi ásványvizek a Fővárosi Ítélőtábla szerint

A Fővárosi Ítélőtábla megállapította, hogy a Visegrádi ásványvizek nem veszélyesek az egészségre. Tovább olvasom