Kisalföld logö

2018. 11. 15. csütörtök - Albert, Lipót 2°C | 11°C Még több cikk.

Meggyilkoltak egy idős házaspárt Szikszón

Meggyilkolták azt az idős férfit és nőt, akit holtan találtak a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Szikszón. A rendőrség a bűnügyről egyelőre nem közölt további részleteket.

A megyei rendőr-főkapitányság szerda este megerősítette, hogy holtan találtak egy idős házaspárt a településen.

Gaskó Bertalan, a főkapitányság szóvivője elmondta: április 20-án holtan találtak rá egy idős házaspárra szikszói lakásukban, a 83 éves férfi és 79 éves felesége halálát idegenkezűség okozta.

Hozzátette, hogy az ügyben a rendőrség nagy erőkkel indított nyomozást több emberen elkövetett emberölés bűntett gyanúja miatt, a nyomozás eredményes lefolytatása érdekében ugyanakkor további részleteket egyelőre nem kívánnak közölni.

Olvasóink írták

 • 17. janika 2011. április 23. 05:47
  „Zsidó uralom-hoz kellenek a cigány rendőrök!Már toborozza Pintér-éra Őket!”
 • 16. vonLichthauser 2011. április 22. 16:00
  „A MAZSIHISZ tiltakozik a Csendőrség felállitásának gondolata ellen is.
  A MAZSIHISZ egy szót sem szól a magyarok módszeres és tervszerű kiirtása ellen.

  Ha a Gazai övezetből egy házikészitésű rakéta eléri israel területét az IAF azonnal phosphor és cluster bombákkal teriti be Gazat.
  Ha a magyarok egy működőképes önvédelmi szervezettel akarják megvédeni magukat a MAZSIHISZ égbekiáltó jajveszékeléssel tiltakozik.

  Hogy is van ez meir?”
 • 15. stug 2011. április 22. 09:52
  „Amúgy gratula a Kisalföldnek a cikk leleményes elrejtéséhez! Tudjátok még restellni magatokat?”
 • 14. stug 2011. április 22. 09:23
  „"Kalandozó fémtolvajokat, környezetkárosítókat ért tetten egy hivatásos vadász és vadász kísérője a Komárom-Esztergom megyei Szákszenden.
  A tettenérés tényét a vadász fényképezőgéppel is megörökítette a járőr kiérkezéséig. A tetten ért cigányok a fényképezőgép láttán csoportosan támadtak a vadászokra. Egyiket megütötték, a másiktól elvették a telefonját, a földre teperték majd fejét és veséjét kezdék el rugdosni, "Megölünk, a kurva anyád!" ordítás kíséretében. A támadás után a cigányok a több sebből vérző embert hátrahagyva menekültek el, akihez mentőt kellett hívni."

  "A vadászok nem mertek fegyvert használni! Méltatlan a helyzet a magyar erdőkben, hogy a vadász nem meri megvédeni magát, ha támadás éri. Nem mer védekezni, hiszen akkor fegyvertartási engedélyét, vadászati lehetőségét kockáztatja."”
 • 13. stug 2011. április 22. 09:20
  „"Higgye el, Romano Rácz Sándor, Magyarországon nincs rasszistaveszély. Ellenben van cigányveszély. Nem az itt a probléma, hogy kilencmillió csúnya idegengyűlölő magyar élhetetlenné teszi a cigányság életét, hanem az, hogy a cigányság egy jelentős része képtelen beilleszkedni a társadalomba, elfogadni az életünket irányító alapvető szabályokat, rettegésben tart közösségeket. Tudom, hogy nincs munka, hogy drága az élet, de ez nem lehet örök mentség. Nagyon sok magyar család nyomorog, munkanélküli, nyögi a hiteleit, mégsem retteg tőlük az egész falu. Mondjuk már ki: a cigányságnak modernizációra van szüksége. Ez az igazi probléma. És itt nem elég folyamatosan a többségi társadalomra mutogatni." /Vona Gábor válaszleveléből/”
 • 12. janika 2011. április 22. 06:09
  „Vajon mibe fog kerülni, majd az önvédelmi fegyver? Képesek lesznek már eleve a kispénzűre kifosztott nyugdíjasok is megvenni? Persze a fegyver gyártás és az eladásából származó haszon miatt lehet majd venni mindenkinek itt is.”
 • 11. drKotász 2011. április 21. 21:36
  „Tisztelt mit tudom én kicsoda. Azt hogy moderálva, miért kell kimoderálni?
  Nagyon kezd elegem lenni, ebből az egész semmitevésből amit a hasonló ügyekben tanúsít a kormány. Ha hamarosan nem történik változás ez ügyben és ugyanazt művelik mint a gyurcsány banda akkor sokan a jobbik mellé fognak állni. Köztük én is, aki mindig a fideszre szavaztam.”
 • 10. Phobos 2011. április 21. 20:40
  „Kiadták a parancsot a zsidók: Fel kell számolni a csendőrséget!

  A Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége (Mazsihisz) elfogadhatatlannak tartja, hogy a jobbikos polgármester által vezetett Tiszavasvári önkormányzata "úgynevezett csendőrséget" kíván létrehozni. A cionista szervezet azt követeli a kormánytól és a Belügyminisztériumtól: haladéktalanul tegye meg azokat a törvényes lépéseket, amelyek megakadályozzák a csendőrség felállítását Tiszavasváriban (ebben egy kicsit elkéstek - a szerk.); annak esetleges megalakulása esetén az ügyészségnél tegyenek feljelentést, hogy a csendőrséget mielőbb oszlassák fel.

  Fülöp Erik polgármester és a csendőrök

  Egy modern országban erőszakot kizárólag az állami szervek alkalmazhatnak, a törvények által meghatározott keretek között, és csak alkotmányos célok érdekében - hangsúlyozta a Mazsihisz, azt sugallva, a csendőrség is erőszakot kíván alkalmazni, ami természetesen nem igaz. Mint írták, "az államtól független helyi erőszakszervezet felállításának terve sérti az általános jogelveket, és sérti a parlament által elfogadott, hamarosan hatályba lépő alaptörvényt is".
  "Magyarország kormánya nem engedheti meg, hogy fegyveres magán-, vagy önkormányzati hadseregek jöjjenek létre, olyanok, amelyek egy kifejezetten rasszista jellegű ideológia alapján megfélemlítik a lakosság egy részét, és ezzel elősegítik a faji gyűlölet terjedését, a társadalmi szegregációt" - hazudják a zsidók, miközben nagyon jól tudják, hogy a csendőrségnek - sajnos - nincs semmiféle fegyvere. Mellesleg pedig leleplezik a saját hazug fogalomtárukat, kimondva: a rasszizmus, gyűlöletterjesztés és szegregáció szavak azt jelentik (és akkor használatosak), hogy elkapják a bűnözőket...
  A Mazsihisz persze arra is kitért, hogy a tiszavasvári önkormányzat által "életre hívni kívánt" "erőszakszervezet" elnevezése a magyar történelem legsötétebb időszakát idézi fel. "Azt a fegyveres testületet, amely mindvégig hű kiszolgálója volt a német megszállás után a kormányzó által kinevezett független magyar kormány őrült terveinek", amely több mint 600 ezer magyar - többségében zsidó - ember meggyilkolásához vezetett - hazudják a holokauszt-iparosok.
  (MTI nyomán, kép: Hírszerző)”
 • 9. Losba 2011. április 21. 17:56
  „..moderálva a moderálvákat, ez szörnyű..”
 • 8. Túrabakancs 2011. április 21. 17:55
  „Egy szerencséjük van a sok romák által lakott falvakban élő
  kisebbségieknek, ez pedig az ottani magyar lakosság viszonylagos
  magas életkora. Ha ez nem így lenne, már régen kitört volna a 3-ik
  holokauszt. Hogy miért? Mert a fiatal magyar férfiak kézbe vennék
  a dolgokat, az idősebb emberek meg csak tűrnek némán, kiszolgál-
  tatottan. Ki kellene költöztetni az ottani magyar lakosságot, és biztosítani nekik
  egy másik otthont, távol ezektől az emberszabásúaktól. Így lehetne védekezni ellenük
  úgy, hogy az Unió sem tudna belepofázni az adott intézkedésekbe. Erre kellene egy
  pénzügyi alapot létrehozni, hihetetlen mennyiségű pénz tudna véleményem
  szerint összegyűlni a "károsultaknak". Meg kellene próbálni! Persze aki akar, az
  maradjon...saját felelősségére.”
 • 7. turtle 2011. április 21. 16:49
  „Igen, mert csak sétálgatni nem szabad gyilkolászni igen.”
 • 6. vonLichthauser 2011. április 21. 16:43
  „Na akkor mi ez, ha nem tudatos magyar irtás ? Az ilyen idegen zsoldban álló hazaárulók mint a Pintér, az orbán /vagy amilyen a Gyurcsány is/ tudatosan engedik, hogy egy csőcselék tizedelje a magyarságot.
  Normális országban a belügyminiszter már régen lemondott volna, a nemzetalkotó nép meg egy emberként üldözné ki az élősködő, jött-ment hordalékot.
  A cigányok keményen és szorgalmasan dolgoznak azon, hogy a népharag előőbb mint utóbb elsöpörje őket.

  Ugyanakkor evvel az állatias /nem jó hasonlat, az állat is csak azért öl, hogy egyen, de nem kinozza az áldozatát, ezek az őslények meg örömet találnak az áldozatok szenvedésében/ tettel is teret és magyar földet szabaditanak föl a cigányok a háttérben sunyitó és ugyancsak véres kezüket morzsoló népességnek.

  Szegény Magyarország, mi lett veled tolvajok, gyilkosok és hazaárulók kezében?”
 • 5. Dirac 2011. április 21. 14:49
  „Csodálom, hogy a "szabad sajtó" szófosói ilyen előkelő helyen leközölnek egy cigány-terrorról szóló cikket.”
 • 4. Phobos 2011. április 21. 14:09
  „Újra gázoltak a bedrogozott cigányok: az anya meghalt, a férjéért és fiáért még küzdenek
  Számtalan cikket hoztunk már le arról, hogy autós iskolát soha nem látott, a KRESZ-t nem ismerő cigányaink milyen, sok esetben halálos balesetet okoztak (kezdőhivatkozás ITT).

  Az alábbi gyilkosságot is ők követték el. Helyi (Szolnok-Szandaszőlős) olvasónktól, aki egy utcában lakik a gyilkos cigó családdal, tudjuk azt, hogy a gázoló Tikász Gyula (iWiW oldal ITT). Egy háromfős családot kaszált el bekábítószerezve, nagy sebességgel, frontálisan. A kislány és az apa túlélte; az anya nem.

  Kiemelendő, hogy az esetről beszámoló BOON-cikk után (Függelékünkben) lévő olvasói megjegyzésekben a cigó rokonjaitól idézünk. Büszkék gyilkos családtagjukra és az életük árán is védelmezik. Megy bennük a parasztozás, a ,,de hát ez csak baleset volt, ami bárkivel megeshet, és nem bűncselekmény"-ezés meg a tipikus cigó duma, hogyaszongya irigyek a paraszt magyarok, mert nekik nem telik a drága verdára. A jó édes anyját az ilyen mocsok cigánynak, egy büdös fillér után nem adóznak, mindent tőlünk csalnak ki, lopnak, rabolnak el, és még van pofájuk leszegényezni bennünket azért, mert mi becsületesen élünk, nem rabolunk, nem gyilkolunk, nem élősködünk? Annyira, de annyira tipikusan cigány ´érvelés´...

  A cikk:
  Az anya meghalt, a férjéért és fiáért még küzdenek
  Halálos baleset történt vasárnap, kora hajnalban Szolnok külvárosában, a Kocsorosi úton.

  -- Egy asszony meghalt az éjjel a 442-es úton történt balesetben - mondta el a Szoljon.hu-nak Pásztorné Kovács Ágnes, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

  Az elsődleges vizsgálatok szerint egy 23 éves férfi által vezetett személyautó haladt Rákóczifalváról Szolnok irányába, amikor egyelőre ismeretlen okok miatt az egyik kanyarban áttértek a menetirány szerinti bal oldalba és frontálisan összeütköztek egy másik személyautóval.

  A vétlen gépkocsiban utazó nő az ütközés következtében olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen meghalt, a vele utazó férje és fia súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedtek.

  Az okozó kocsi vezetője könnyű sérülésekkel vészelte át a balesetet, míg utasa súlyosan megsérült.

  A baleset körülményeit vizsgálja a rendőrség.”
 • 3. Phobos 2011. április 21. 14:08
  „Megint a bűnözőket védik: törvényt hoznak Pintérék a csendőrség ellen
  A belügyminiszter Kalocsán, a büntetés-végrehajtási intézetben tartott tájékoztatón azt mondta: megfelelő jogi válasz készül a Tiszavasváriban megalapított szervezet ügyében.

  Pintér Sándor úgy fogalmazott: kormányrendelet vagy törvény szükséges ahhoz, hogy az ilyen jellegű törekvéseket, melyek "az állami főhatalom gyakorlását magán- vagy pártkézbe próbálják vonni", megakadályozzák.
  A belügyi tárca vezetője utalt arra, hogy a minisztérium törvénytervezetet és rendelettervezetet készített elő.”
 • 2. Phobos 2011. április 21. 14:06
  „Összekötözték, majd brutálisan agyonverték kirabolt, idős áldozataikat a cigányok

  Most már 99,99% biztonsággal állítható, hogy a tegnap este még csak feltételesen cigányhírként leközölt, szikszói brutális, kettős gyilkosságot is cigók követték el.

  Hogy ezt honnan tudjuk? Nem, nem csupán onnan, hogy 2-3 éve is már erősen cigányfertőzött volt a helyszín. Nem is a cigányságra oly jellemző bűnelkövetési módszerből, a garantáltan védekezni nem képes (igen idős) áldozatokból, a brutalitásból. Az alábbi cikk kulcsmondata:

  ,,Rónavölgyi Miklósné, Margó néni, az utcácska egyik lakója elmondta, hogy a környéken lakók azóta rettegnek, - főleg éjszaka - amióta sok idegen költözött be a miskolci Szondi telepi "nyomornegyed" lebontása után."

  Természetesen a Szondi telep is teljesen cigány volt... ,,Köszönjük" a ,,rendrakást", Pintér, Orbán ,,úr"!
  A teljes, mai cikk:
  Szikszói tragédia: állatias brutalitás
  Szikszó - A csütörtökön reggel kiadott közleményben a B.-A.-Z. megyei Rendőr-főkapitányság is elismerte, hogy a szerdán este Szikszón holtan talált házaspár emberölés áldozata lett, de a nyomozás érdekében dr. Gaskó Bertalan rendőr-alezredes nem osztott meg további információkat portálunkkal.

  A munkatársaink a helyszínen megtudták az áldozatok szomszédaitól, hogy a 83 éves János bácsit és a 79 éves Gizike nénit álllatias brutalitással gyilkolták meg. Székhez kötözték őket és gyakorlatilag addig ütötték őket, még meg nem haltak.

  János bácsi holttestét állítólag a kamrában, a feleségéét pedig a szobában találta meg a rendőrség munkatársai, akik délután az egyik szomszéd jelzésére siettek a házhoz. A férfinek az tűnt fel, hogy az idős házaspár kapuját betörték.

  A házaspár szomszédai csendesen, magányosan élő dolgos házaspárnak írák le az elhunytakat, akik a koruk ellenére a mai napig gondozták a szőlőjüket, minden vasárnap a templomba jártak és arra is volt energiájuk, hogy a tavalyi nagy árvíz idején felajánlják segítségüket a rászorulóknak.

  A kettős gyilkosság Szikszó belvárosában történt, ahol a rövid utca mindkét végét rendőri szalagok zárják le és ahol az itt élők elmondása szerint csak nagyon ritkán fordul elő a rendőrség.

  Rónavölgyi Miklósné, Margó néni, az utcácska egyik lakója elmondta, hogy a környéken lakók azóta rettegnek, - főleg éjszaka - amióta sok idegen költözött be a miskolci Szondi telepi "nyomornegyed" lebontása után.

  Ő maga is bicskát hord a zsebébe, ha este felé kilép az utcára. Margó nénitől tudtuk meg, hogy Gizike néni háztartásbeli volt, idénymunkát végzett a hűtőházban, Jani bácsi pedig a tsz-ben dolgozott, gyermekük nem volt, egyetlen keresztlányukkal tartották szorosan a kapcsolatot.
  (BOON)

  Eredetileg írtuk (tegnap este): Még nem tudjuk, az alábbi bűncselekményt cigány követte-e el. Szikszó még aránylag ,,fertőzetlenebb" (bár azért itt is laknak cigók dögivel, lásd EZT, EZT és EZT), szemben a közelében található Csenyétével (ahonnan sokan járnak át a településre, lásd EZT), ill. a januári lincselésről elhíresült Lakkal.

  Ennélfogva joggal feltételezhető, hogy ha nem is helyi cigók, de a környező, sok esetben 99%-os fertőzöttségű településekről ,,átruccanó" fajtatársaik rablógyilkoltak. (Meg, esetleg, abból, hogy a zsIndex ezt a hírt is a még csak véletlenül sem kiemelt és gyorsan ,,eltűnő" Bulvár-rovatba tette, ahogy a kőkemény cigány elkövetőjű hírekkel szokta tenni. Persze a cigóvadász-perről szóló anyagokat ezerrel kiemelik... [Ez persze nem bizonyíték, csupán ,,hajlamosító" tényező.]) Most is. Várjuk a további információkat!
  Megöltek egy idős házaspárt Szikszón

  Holtan találtak egy idős házaspárt otthonukban a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Szikszón szerdán este. Gaskó Bertalan, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője csak annyit közölt, hogy a rendőrség megkezdte az ügy vizsgálatát. Úgy tudni, a nyolcvan év körüli embereket meggyilkolták. A Független Hírügynökség információi szerint megkötözték, és ki is rabolták őket.”
 • 1. annobon 2011. április 21. 14:04
  „"további részleteket egyelőre nem kívánnak közölni. " Mondjuk olyan részleteket, mint az elkövetők bőrszíne, stb...”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Halálos áramütés a tónál: a horgászbot a magasfeszültségű vezetékhez ért

Több méter hosszú horgászbotja hozzáért a tószegi halastónál a magasfeszültségű távvezetékhez,… Tovább olvasom