Kisalföld logö

2018. 05. 27. vasárnap - Hella 17°C | 26°C Még több cikk.

Meggyes: Esztergomban rendben mennek az ügyek

Esztergomban rendben mennek az ügyek, itt nincs miért szégyenkezni - mondta Meggyes Tamás polgármester szerdán az MTI-nek az elmúlt napokban a nevével fűződő ügyekre vonatkozó kérdésére.
"Nem kell ezzel túl sokat foglalkozni. Gonosz valótlan támadásokról van szó ... nincs az a támadás, ami megakadályozna abban, hogy végigvigyem a feladatomat, talán hogyha le tudnának lőni" - közölte a város fideszes vezetője.

A polgármester elmondta: mindig komoly segítséget kapott a Fidesz elnökétől és a továbbiakban is indokolt az állami odafigyelés
Esztergomra. Számít erre a következő négy esztendőben.

Meggyes Tamás politikai támogatottságáról elmondta: "azokat a társaimat a frakcióból, akiket a legjobban támadnak az ellenfelek, azokat érzem magamhoz legközelebb. Ők azok akik a legjobban kiállnak mellettem".

A polgármester az Aradi vértanúk terén játszóteret avatott, melyet 60 millió forintért alakítottak ki. A teret Kligl Sándor játszó gyermekeket ábrázoló szobra díszíti. A műalkotás 13,5 millió forintba került. Esztergomban az idén és jövőre összesen tíz új játszóteret építenek.

Olvasóink írták

 • 4. gjozsi88 2009. október 04. 08:49
  „Azon már meg sem lepődünk, hogy a jobboldali vezetők nem is értik, mi a probléma!
  Pl a Pokorni féle Turul ügyben ugyan olyan jogerős bírósági végzés van, mint az esztergomi jegyző eltávolítás ügyében, számukra mégis természetes a bírósági végzés be nem tartása! Erre azt mondják minden rendben van, de egyébbként a szocik tönkre teszik a jogbiztonságot...!?
  Talán érdekes lehet, a Meggyes Tamás kabinet fönökének az APEH általi keresése, tudjuk, persze koncepciós lejáratás, ezzel sem kell elszámolni!
  Az már természetes, hogy végzettség nélkül alkalmaztak , a felügyeletük alá tartozó oktatási intézménybe, fideszes képviselőt!
  Egyébbként csak 150 en tüntettek a polgármester ellen,a minden rendben van városban, ami a lakosság létszámát tekintve elenyésző! Ide tartozik, hogy a 2006 óta a Fidesz rendezvényeken utcára cipelt 20-30 ezer ember (mert az Astoria környékén, figyelembe véve a beépítetlen m2- ket többen nem fértek el) is csak kis része volt a teljes lakosságnak és mégis az egész országról beszéltek!”
 • 3. LAZA 2009. október 01. 19:52
  „A mi kutyánk kőlyke! Azt hiszi,hogy ö csinálta a spanyol viaszt!
  Mit számit neki gyerekek szülők pedagogusók egyöntetü véleménye,kérése!
  Akkor is az lesz és úgy lesz ahogyan ö elképzeli!
  Az ilyen alakok személye lesz a biztosíték arra,hogy az elkővetkező Fidesz érában is lesz bőven birálni valónk!
  A nagy kérdés azonban az lesz,hogy kik lesznek többségben? az ilyenek vagy a normálisabbak?”
 • 2. Gab2000 2009. október 01. 15:36
  „A Győri Ítélőtábla, megváltoztatva a Megyei Bíróság elsőfokú ítéletét, jogerősen elutasította Szijjártó Péter keresetét, amelyben jó hírneve megsértésének megállapítását kérte, valamint azt, hogy az alperest kötelezzék elégtétel adására, egyben jelezte kárigényét - olvasható az ügyvéd irodája által írt közleményben.

  Neupor Zsolt - a közlemény szerint - egy két évvel ezelőtti sajtótájékoztatón kifogásolta, hogy a győri önkormányzat Szijjártó Péter által vezetett gazdasági bizottsága fideszes politikusok és családtagjaik tulajdonában lévő cégeknek több millió forintot juttatott, amit klasszikus mutyizásnak, régimódi panamázásnak minősített.

  Mint írják: a másodfokú bíróság azzal indokolta ítéletét, hogy a sajtótájékoztatón elhangzott tényállítás valóságtartalmának bizonyítása sikeres volt, így az nem minősülhet jogsértőnek, a vélemény-nyilvánítás pedig alkotmányos alapjog.”
 • 1. Robusto 2009. október 01. 09:54
  „Gyanús ügyek? Lárifári...!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nevetőrekordra készülnek Szegeden

Szerdától a szegedi közgazdászhallgatók és oktatóik tartják a legtöbb együtt nevető ember… Tovább olvasom