Kisalföld logö

2017. 03. 27. hétfő - Hajnalka 0°C | 13°C Még több cikk.

Megérkezett a szakácskönyvünk

Már szombaton elkezdődik a Délmagyarország és a Délvilág szakácskönyvének terjesztése, azaz a megyében karácsonyig minden megrendelőnket kézbesítőnk otthonában felkeresi! Azok pedig, akik nem rendelték meg a kötetet, hétfőtől ügyfélszolgálati irodáinkban megvásárolhatják.
A Novum Nyomdában a többhetes nyomtatási és kötészeti munkálatok után már kézbe vehettük a fotókkal gazdagon illusztrált szakácskönyvet. Fotók: Karnok Csaba
Rövid időn belül minden kedves megrendelőnk kézbe veheti a Délmagyarország és a Délvilág szakácskönyvét. A szeptemberben induló receptversenyünk legjobbjaiból szerkesztett kiadványunk pár nap múlva célba ér. Ugyanis a nyomtatás után a kötészeti munkálatokkal is elkészült a szegedi Novum Nyomda: a lapok hajtogatását és a cérnafűzést követően a keményfedeles borító munkálatai befejeződtek a héten.

Az igényes kiadvány megrendelői pedig – eddig már közel hétezerötszáz példányra vettünk fel megrendelést – már szombaton, 16-ától számíthatnak arra, hogy a fotókkal gazdagon illusztrált szakácskönyvvel bekopogtat hozzá kézbesítőnk. Vagyis ezen a napon kezdődik el és tart egészen egy héten át – ígéretünkhöz híven – a házhoz szállítás.

Értelemszerűen, mindenhová a megyében nem juthatunk el egyszerre, de karácsonyig minden kedves megrendelőnket 170 kézbesítőnk megfeszített tempóban felkeresi.

Azon olvasóink, akik eddig még nem rendelték meg a kötetet, hétfőtől már megvásárolhatják ügyfélszolgálatainkon. (Szeged: Kölcsey u. 5., Szabadkai út 20., Hódmezővásárhely: Szegfű u. 1–3., Makó: Szegedi u. 9–13., Szentes: Kossuth u. 8.)

Akik viszont megrendelték és otthon várják a könyvet, jellemzően délután, kora este és ezen a hétvégén számíthatnak megkeresésünkre.
A reprezentatív kiadvány átvételekor a kézbesítőnek kell kifizetni a vételárat.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sztrájkoló vasutasok

Beszüntetik a munkát az olasz vasutasok Messina térségében december 15-én 9 órától 17 óráig. Ez idő… Tovább olvasom