Kisalföld logö

2017. 12. 13. szerda - Luca, Otília 0°C | 9°C Még több cikk.

Megasztárok Győrben

A Megasztár-koncert előtt fél órával már közlekedési dugók alakultak ki kedd este Győrött az összes egyetemi sportcsarnok felé vezető útvonalon.
A helyszínen dugig telt parkolók, izgatottan gyülekező közönség fogadta az érkezőket. A Győri Nyár rendez vénysorozatában megtartott élő koncertet lapunk, a Kisalföld és a Vasárnapi Kisalföld is támogatta: előfizetőink fél áron juthattak a belépőkhöz. Bizonyára ez közrejátszott a sikerben, ami még a Megasztárokat is meglepte... 

Az egyetemi csarnok kapuja előtt bebocsátásra várakozó közönség soraiban a győri Siska Enikő tanuló megvallotta, szereti ezt a műfajt, végigkövette a tévében. Aczél Gergőnek drukkolt, kedden is rá volt a leginkább kíváncsi.

Siska Enikő
A fellépésre várakozók közül Schmidt Vera bukkant fel legelőbb a színpad tájékán. A szerény, közvetlen matematikus hallgató töredelmesen bevallotta, az idén bizony félévet halasztott a Megasztár miatt, de nem szeretné abbahagyni tanulmányait. Akadtak már nagy elődök a magyar könnyűzenei életben, akik mérnökdiplomával alkottak feledhetetlent... Hetente három-négy fellépést vállal, mert azt szereti, ha a szívét-lelkét beleadhatja a produkcióba.

Egy előre nem érzi magát igazi megasztárnak, de pontosan érzékeli, hogy társaival együtt nem mindennapi helyzetbe kerültek. A szépszámú közönség pedig, amely kedd este Győrött meg töltötte az egyetemi csarnokot, szerinte „maga a csoda". Hálás a Kisalföldnek, amiért hozzájárult ehhez a csodához. Kandech Evelyne sem tartja magát sztárnak, de az előadó-művészi minősítést nem utasítaná vissza egyszer... Fellépéseit a Megasztár-csapattal havi bontásban számolja, ez eléri a húsz-huszonöt alkalmat is. – Vállalkoztam rá, bírnom kell ezt az erős tempót – mondja. Állítja, hogy édesanyja már kezd hozzászokni ehhez az élethelyzethez, sőt, megértően támogatja. Tény, ha a megasztárság mégsem vezetne művészi pályára, Evelyn akkor sem ereszti búnak a fejét.

Morvai Zsolt
A fiúk – nos ez a láng pillanatnyilag takarékra van állítva Evelyn életében. – Kicsit „besűrűsödött" a magánéletem az utóbbi félévben, úgyhogy most hanyagolom ezt a témát – nyilatkozza. Morvai Zsolt a közönség soraiban elárulja, egyformán kedveli a megasztárokat. – Ők legalább tudnak énekelni – mondja, mert ez szerinte a magyar profivilágban ma hiánycikknek számít. Hát persze, hogy nincs ellenére, ha igazán élvezhető, dallamos, ötletes számokat hall!

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Félszáz településnek félmilliárd forint

Az Országgyűlés Önkormányzati Bizottsága jövő hétfőn dönt az önhibájukon kívül hátrányos helyzetű… Tovább olvasom