Kisalföld logö

2016. 12. 09. péntek - Natália -4°C | 7°C

Megalakult a Jobbik délvidéki csoportja

Megalakult a Jobbik délvidéki csoportja szombaton Szabadkán, Felvidék, Kárpátalja és Erdély után.
Megalakult a Jobbik délvidéki csoportja szombaton Szabadkán, Felvidék, Kárpátalja és Erdély után - közölte a párt vasárnap az MTI-vel.

A szervezési feladatokkal a párt Győri Endre zentai születésű tanárt bízta meg - olvasható a párt frakciója által az MTI-hez eljuttatott közleményben.

Mint írták, a Jobbik fontos feladatának tekinti a délvidéki magyarság hiteles képviseletét, és a helyi eseményekről szeretne első kézből, megbízható forrásból értesülni. Továbbá lehetőséget kívánnak biztosítani "az elszakított területeinken élő magyar embereknek, hogy munkájukkal mozgalmunkat segítsék".

A Jobbik nem kíván újabb – sokadik – magyar pártként a délvidéki politikai életben megjelenni, és tagjainak nem lesz feladata a helyi belpolitikai küzdelmekbe bekapcsolódni - olvasható a közleményben.Olvasóink írták

 • 18. Pretorianus 2013. március 04. 21:02
  „16. pancser 2013.03.04. 20:33
  csicska!
  A tanárodnak igaza volt. Én a saját szavaiddal szembesítelek, ha tetszik, ha nem... És mivel ezt pontosan, szépen illik, idézek, ha ez téged földhöz vág, akkor is... Ez itt az internet, nem a tesco zsibongó... Itt a szavaidat kell és illik alátámasztani.”
 • 17. Pretorianus 2013. március 04. 20:48
  „16. pancser 2013.03.04. 20:33
  A tények makacs dolgok, látom nem tudsz velük mit kezdeni, csicska....
  Szánalmas vagy. És már én is szánlak, mint egy félkegyelműt, ezt komolyan mondom!”
 • 16. pancser 2013. március 04. 20:33
  „15. Pretorianus 2013.03.04. 19:23
  Te szórakozol folyamatosan velem nem fordítva, például a nick nevemmel. Ez nem normális dolog. Ha nem idétlenkedsz vele, nem is érdekel minek hívnak, de a tied beszédes név, nem is akármiről beszél, nagy gazemberek voltak akikről magadat felfényezni akarva elnevezted. Végül ez egyik császárnak elege lett belőlük.
  Meg ez az idézgetés, az egyik tanárom kifejezetten a hiányos tudás palástolásának, megtévesztésnek tartotta, mindig a saját szavainkat várta. Igaza volt.”
 • 15. Pretorianus 2013. március 04. 19:23
  „Mivel nekem csak a nicknevem a pretorianus, de neked egész léted a pancserság, csicskaság, ezért még kiegészítem hiányos történelmi tudásod:
  A 3. században a légiók, a praetorianusok, császárokat emeltek és döntöttek porba.Élet, halál urai voltak. További jó rettegést. Aludj jól...”
 • 14. Pretorianus 2013. március 04. 19:18
  „13. pancser 2013.03.04. 18:32
  "Nem szoktam az internet mocsadékából tudást meríteni, csak az elitjéből. a nevekkel sem szoktam szórakozni, infantilis dolognak tartom mint a legtöbben."
  Olyan könnyen megcáfollak csicska, mint ahogy senkinek tartalak. :) Nagyon. Hazudsz folyamatosan... :) De téged könnyebb utolérni, mint a sánta kutyát, kutya...
  50. pancser 2013.02.26. 11:26

  "48. Pretorianus 2013.02.26. 10:54
  Pontosan fordítva volt, a nyilasokból lettek az ávósok, az ávósok gyerekeiből a gárdisták, jobbikosok vagyis ... a hozzád hasonló <moderálva>. Tehát a magadfajta lelkiségűek lőttek, azok akik ma is bakancsot csattogtatva tartanának embereket rettegésben. anus=végbélnyílás és nem a népszótárból a fordítás!"
  "59. pancser 2013.02.26. 19:03

  58. Pretorianus 2013.02.26. 13:34
  P......anus! Csak nem zavarban vagy, hol a válasz, mikor volt a legtöbb sertés az országban? Halljuk a tényeket avatott szakértőtől. Jöjjön már ki belőled valami értelmes is azon kívül. Te vagy dühös de nagyon, mert megfogtalak! Hol a válasz, hol? Milyen egyszerű kérdés és elakadsz. Ejnye-bejnye"”
 • 13. pancser 2013. március 04. 18:32
  „11. Pretorianus 2013.03.04. 11:23
  Tudod mikor dolgozol te múzeumba, esetleg mint takarító(nő). Nem szoktam az internet mocsadékából tudást meríteni, csak az elitjéből. a nevekkel sem szoktam szórakozni, infantilis dolognak tartom mint a legtöbben. Gyanítottam már régen, hogy te neved beszédes név és nem tévedtem. Szó szerinti idézet amiket ritkán szoktam bemásolni! Ide figyeljetek emberek kik Pretorianus példaképei:
  "Feladataik némileg túltettek a szigorú értelemben vett testőrködésen. Végeztek rendfenntartást és végrehajtották a császár politikai jellegű parancsait: megtoroltak, elfogtak, bevittek és statáriálisan kivégeztek embereket, szemrebbenés nélkül."
  Most már tudjuk ki vagy, és ez gyalázat!”
 • 12. vonLichthofen 2013. március 04. 14:08
  „"Érvényes, hogy az állam nemzeti, a társadalom pedig polgári. Mi független államunkat elsősorban nem a kisebbségek számára hoztuk létre, bármennyire is tiszteljük őket, hanem elsősorban a szlovák államalkotó nemzet számára, mert éppen a szlovákok voltak azok, akik a volt közös Csehszlovákiában nem tudták érvényesíteni minden képességüket" - jelentette ki Fico."

  Nomostakkor!
  Ha behelyettesítünk minden ´´szlovák ´´ szót a ´´magyarral´´ és ugyanez a beszéd hangzana el a Vona Gábor vagy Gyöngyösi szájából akkor a mi ´´kisebbségeink´´ nyargalásznának New Yorktól a szabad Palesztina jövendő fővárosáig hangosan siránkozva és imasálaikat szaggatva.
  A másik kisebbség meg újult erővel és kegyetlenséggel mészárolná továbbra is az államalkotó Magyarságot.”
 • 11. Pretorianus 2013. március 04. 11:23
  „Egy kérdés, csicska.
  Mit ültettek a fejedbe, hogy örökösen műrettegsz? Vagy talán vaj van a fejeden, és ez a rettegés nem is mű?
  Kazár testvéreid várnak, indulj, nem jó itt neked. Vagy épp az ellenkezője? A műrettegés búsás jutalmából csodásan megélsz, miközben gárdistát még csak fényképen láttál. :)))
  Az Új Magyar Garda Mozgalom nincs betiltva, legálisan létezik, tevékenykedik, köszönik, jól vannak. :)”
 • 10. Pretorianus 2013. március 04. 11:11
  „9. pancser 2013.03.04. 10:45
  Mielőtt még nagyon belegabajodsz a gondolataidba...csicska.
  A pretorianus nevet munkahelyi vonatkozás miatt választottam./te is? :)))/ Múzeum. Mond ez a szó neked valamit?
  A praetorian szó nem bugyutaságot, csicskaságot, sületlen süketséget sugall, mint a pancser... A Jobbik, köszöni rettegésed, pocskondiázásod. Így tudja, szükség van rá. Mindenhol. A te korod, a nácik kora pedig ha nem vetted volna észre, leáldozott 45´-ben. Te a történelem fura fintora által meghagyott őskövülete vagy.”
 • 9. pancser 2013. március 04. 10:45
  „8. Pretorianus 2013.03.04. 10:05
  Szóval te komolyan hiszed pretorianus mivoltodat? Ez elmebaj! De hol a császár aki szolgálsz akiknek a csicskája vagy? Csak nem azt akarod mondani hogy a gárda innét vezethető le? Mi köze a pretorianusoknak a magyarsághoz? Kerékbe töröd a logikát, ősmagyar római példával, nagyon jó.
  Szóval a Gárda nincsen betiltva, ezt jó tudni az illetékeseknek, ennek a bohózatnak is vége lesz egyszer, ugyanazt elnevezgetik ennek annak, csak a lényeg ugyan az! Ezért hiszel a nevekben!
  A Jobbik a magyarság ellensége ezt nap mint nap bizonyítja. Nem elég mérgezni az embereket itthon, már fertőznek a határ túloldalán is. A határon túliak vannak leginkább veszélyben e vírusfertőzés miatt. Azt ajánlanám nekik zavarják el őket és tegyék a dolgukat ahogy eddig. Éljenek azzal a nagyszerű lehetőséggel és két nyelvet bírva a földrajzilag is tágabb lehetőségeiket is használják ki. A Jobbik útja az újabb megaláztatások útja. nincsen erre szükségük!”
 • 8. Pretorianus 2013. március 04. 10:05
  „A demokrata mivoltodról pedig csak annyit, annyira vagy te az, mint egy eszkimó vegetáriánus....
  Egy demokrata demokratikus eszközökkel harcol, de te a náci és a kommunista eszméket helyezed előtérbe a hozzászólásaidban... Ugyanis pártot utoljára a nácik és kommunisták tiltottak be Magyarországon!
  A Magyar Gárda Mozgalom, köszöni szépen, virul, nincs betiltva.
  Arra, hogy mennyire nyugalomban élnek pl: a Felvidéken, Fico nyilatkozata tökéletes ellenpéldája.
  "Fico a Matica ünnepségén azt mondta: úgy látja, van olyan tendencia, hogy a szlovák államalkotó nemzet kárára mindenütt előtérbe kerülnek a kisebbségi problémák, mintha "Szlovákiában nem is élnének szlovákok", s ez furcsa.

  "Szeretném, ha abbamaradna a kisebbségi jogokkal való zsarolás" - húzta alá Fico. Leszögezte: bármennyire is tisztelik a kisebbségeket, a független Szlovákiát nem az ő számukra, hanem elsősorban az államalkotó szlovák nemzet számára hozták létre.

  "Érvényes, hogy az állam nemzeti, a társadalom pedig polgári. Mi független államunkat elsősorban nem a kisebbségek számára hoztuk létre, bármennyire is tiszteljük őket, hanem elsősorban a szlovák államalkotó nemzet számára, mert éppen a szlovákok voltak azok, akik a volt közös Csehszlovákiában nem tudták érvényesíteni minden képességüket" - jelentette ki Fico."”
 • 7. Pretorianus 2013. március 04. 09:51
  „4. pancser 2013.03.03. 23:41
  Szigorúan maradjuk a tényeknél, csicska.
  A neved biza nem én találtam ki. Hogy lehet e valaki pancser, ha a nickje is az? Igen, sőt, magyarul csicska is.
  http://nepszotar.com/?szo=csicska
  "Az a fogvatartott, akinek ki kell szolgálnia zárkatársait, az elítéltek hierarchiájában a legalsó fokon lévő fogvatartott, ezeknek az egyéneknek kötelességük zárkatársaikra mosni, főzni, takarítani, mert ha ezt nem teszik meg, meg is verik őket"
  Egyébként már a nick választásod is a Kisalföld történetében a legnagyobb blődség...
  http://nepszotar.com/?szo=pancser”
 • 6. pancser 2013. március 04. 08:23
  „5. vonLichthofen 2013.03.04. 03:54
  A Jobbik tevékenysége mennyivel változtatja pozitív irányba az ott élő emberek sorsát? Semennyire, csak megnehezíti az életüket. Gyanakvással néznek rájuk bizalom helyett. Nem élnek gettóban, dolgoznak élnek ugyanúgy mint mások. Sőt a többségi nyelv ismeretében sokkal több lehetőségük van a boldogulásra mint azoknak aki a határokon belül élnek. Tehát már most előnyben vannak, a gettózás üres locsogás csupán, nacionalista szájtépés!”
 • 5. vonLichthofen 2013. március 04. 03:54
  „Na várjunk csak egy picit!

  1945 óta egyetlen párt, mozgalom, gyülekezet, felekezet sem vette magának a fáradságot, hogy a jogtalan és undorító trianoni diktátumok után elszakak1tott területeken élő Magyarok ügyével foglalkozzon.
  Most a Jobbik - a Nemzet iránt vállalt kötelességének megfelelően - felkarolja a szláv, román elnyomás és kulturális gettoban élő Magyarság sorsát. Erre egyesek és kettesek a komisszárjuk parancsának megfelelően megint csak a Magyar egységes Nemzet ellen ágálnak.
  Hajrá Jobbik! Abzug puncher!”
 • 4. pancser 2013. március 03. 23:41
  „Dehogynem, ahogy a sok bajt keverő pretorianus gárdát is feloszlatták. Íme egy történelmi példa.
  Demokrata vagyok, de pancser nem ahogy a Kovácsok sem vasat kalapálnak. A csicska kifejezést meg te találtad ki erre telik a csekély képességeidből. Nem is tudom, mit mond egy lélekbúvár egy olyan emberre aki egy alakulatba belép és keres magának a történelemben egy neki tetsző formációt és annak a nevével kérkedik. Valami hiba van, gyanítom rokon olyasmivel mikor a beteg annyira azonosul mondjuk Napóleonnal, hogy tényleg annak képzeli magát, persze a környezetét is ehhez igazítja elméjében.
  Szóval te gárdád be van tiltva, azt is meg lehetett csinálni simán, bár egyesek ma is rohamsisakban osztják az észt röhej tárgyaként.”
 • 3. Pretorianus 2013. március 03. 20:15
  „Te csicska, hol voltál ülnök?
  Az Állami Titkosszolgálatnál, esetleg a Csekánál? Mert csak úgy nem lehet ám már pártokat feloszlatni... Az, hogy te ezt szeretnéd, köszönőben sem áll a te általad unottig hangoztatott demokrata mivoltoddal...”
 • 2. pancser 2013. március 03. 19:14
  „Nincsen még elég bajuk a határon túliaknak. Én inkább azt szeretném olvasni, a bíróság elrendelte a Jobbik feloszlatását.......”
 • 1. dödike 2013. március 03. 15:55
  „A jobbik a rosszabbik.”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fidesz: az emberek nem vevők többé a szocialisták hazugságaira

A magyar emberek nem vevők többé a szocialisták hazugságaira - reagált a Fidesz az MSZP által… Tovább olvasom