Kisalföld logö

2018. 06. 21. csütörtök - Alajos, Leila 20°C | 30°C Még több cikk.

Megalakult a Győri ETO FKC

Kézilabda

Megtartotta alakuló közgyűlé- sét a Győri ETO FKC. A legfontosabb napirendi pont az alapszabály elfogadása, az elnök, az elnökség és az ellenőrző bizottság megválasztása volt.


Az alapító tagok egyhangú döntése értelmében a nagy múltú egyesület új elnöke Kovacsics Imre, a főtámogató Rába Quelle kft. igazgatója lett. Az elnökség további tagjai: Vanyus Attila városi sportigazgató-helyettes, az MKSZ alelnöke, a Győri ETO NKC elnöke; Illés Zoltán, a Halászi Takarékszövetkezet elnöke; Tenk Tamás, a Chio-

Wolf Magyarország gyárigazgatója; Iváncsik Mihály vb-ezüstérmes, világválogatott kézilabdázó; Oláh Norbert, a Kika Lakberendezési Kft. győri áruházigazgatója; Kocsis Zoltán, a Bricostore igazgatója; dr. Hoffmann László vb-ezüstérmes kézilabdázó; Dobrádi Ákos zenész; Nyerges Csaba, a Kisalföld főszerkesztője; dr. Jámbor Attila, a megyei kézilabda-szövetség elnöke; Kovács Barnabás, a Győri Kommunális Szolgáltató Kft. ügyvezető igazgatója; Hegyi Ferenc, az Árkád Üzletközpont igazgatója; Horváth Cs. Attila, a megyei labdarúgó-szövetség elnöke és dr. Szűcs Jenő orvos.
Az ellenőrző bizottság tagjai: dr. Kész Tamás elnök, Molnár Péter városi sportigazgató és dr. Szabó Ákos, a Pannon Udvar Kft. ügyvezetője.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

SMS 07.05.

Tovább olvasom