Kisalföld logö

2017. 11. 25. szombat - Katalin 4°C | 14°C Még több cikk.

Még sincs meg Fenyő János gyilkosa

Nem egyezik meg a Fenyő-gyilkosság ügyében az a DNS-minta, amelyet Szerbiából hoztak be a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) munkatársai azzal, amelyet a bűnügyi technikusok gyűjtöttek össze a tett helyszínén.
Az ATV Egyenes Beszéd című műsorában Bencze József országos rendőrfőkapitány elmondta, hogy az a DNS-minta, amelyet Szerbiából hoztak be a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai, nem egyezik azzal a mintával, amelyet a bűnügyi technikusok gyűjtöttek össze a Fenyő-gyilkosság helyszínén, vagyis nem az a férfi volt az elkövető, akitől a minta származik.

Szabóné Csontos Stefánia, a NNI helyettes szóvivője először azt mondta: nem kívánnak nyilatkozni a nyomozás lezárultáig, később a főkapitány szavait megerősítve elmondta, hogy a szerb hatóságokhoz eljuttatott jogsegély-kérelmükben további kérések is szerepelnek. Kifejtette: ezek teljesítését várják, amíg ez nem történik meg, addig nem kívánnak az ügy részleteiről további információkat nyilvánosságra hozni. Kérdésre válaszolva közölte: további DNS-mintákat is kértek, más, az elkövetéssel összefüggésbe hozható személyekkel kapcsolatban.

A szerb hatóságok június 21-én adták át a magyar rendőrségnek annak a szerb férfinak a DNS-mintáját, aki a Fenyő-gyilkosság nyomozása során korábban képbe került lehetséges elkövetőként.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Újabb állami pénzhez jut Wekler családja

Wekler Ferenc nem cáfolja, hogy családja is állami pénzhez jutott egy olyan testület jóvoltából,… Tovább olvasom