Kisalföld logö

2018. 05. 23. szerda - Dezső 15°C | 25°C Még több cikk.

Még mindig homályosan lát a kórházban összevert férfi

Még most is kába és sajog a feje Istvánnak, akit betegszállítók vertek össze április 4-én. Homályosan lát, fél, hogy a károsodás maradandó.
– Kék, zöld, lila a fejem, homályosan látok, el kellett mennem egy koponya-CT-vizsgálatra, remélem, hogy nem károsodott maradandóan a szemem – mondta a Borsnak István.

– A lányomnál jártam húsvétkor, néhány felest megittam, elismerem, hogy ittas voltam. Az utcán elájultam, akkor vittek be a kórházba. Hogy ott mi történt pontosan, arra nem emlékszem, csak arra, hogy a beteghordók agyba-főbe vernek. Nem ártottam senkinek, velem azonban csúnyán elbántak. Feljelentést tettem – mondta.

A feljelentés megtétele után pár órán belül azonosították a kórházi alkalmazottakat. A 45 éves H. Józsefet csütörtökön éjszaka, VIII. kerületi otthonában fog­ták el. Társa, Cs. Csaba nem tartózkodott a lakcímén, ezért ellene elfogatóparancsot bo­csátottak ki. A férfi tudomására jutott, hogy a rendőrség keresi, ezért önként feadta magát.

Forrás: Bors
Forrás: Bors

A kórházi alkalmazottakat a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki. A férfiakat közfeladatot ellátó személy eljárásában elkövetett bántalmazással gyanúsítják.

A Bors kereste a kórház főigazgatóságát is. Dr. Müller Péter orvos-igazgató közölte: a kórház vizsgálatot folytatott le. A két érintett betegszállító közalkalmazotti jogviszonyát rendkívüli felmentéssel, azonnali hatállyal megszüntették. Ezen túlmenően pénteken a kórház is feljelentést tett súlyos testi sértés bűntette miatt.

A példátlan esetről egy beteg felvételt készített mobiltelefonjával, a videót a TV2 mutatta be.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Visszaéltek a kedvezményes honosítással

Jogosulatlanul segíthettek külföldieket kettős állampolgársághoz az ukrán határhoz közeli Dombrádon.… Tovább olvasom