Kisalföld logö

2018. 01. 19. péntek - Sára, Márió 3°C | 7°C Még több cikk.

Még lehet igazolni

labdarúgás

Az átigazolási időszak idén július 28-ig tart, de a serdülőkorú játékosokat, az 1991. január 1-je után született labdarúgókat a bajnokságok (U16, U13) indulása előtti tizedik munkanap éjfélig lehet átigazolni.


Amatőr labdarúgó szabadon igazolható, amennyiben nincs érvényes amatőr-sportszerződése. A sportszerződéssel rendelkező labdarúgó csak az érintett két klub megállapodása alapján igazolható át, mely megállapodást az átadó klub átigazolási díj megfizetéséhez kötheti. Az átigazolás egyik formája a szerződés közös megegyezéssel történő felbontása, illetve a szerződés időtartamánál nem hosszabb időre történő kölcsönadás.
Az átigazoló lapot a fogadó egyesületnek cégszerű aláírással és bélyegzővel kell ellátnia, valamint a játékosnak – 18 év alatti esetében még a szülőnek is – alá kell írnia.
Az átigazolni szándékozó labdarúgó köteles értesíteni volt egyesületét, amelynek egyik formája az átigazolási lap hátoldalának aláíratása, illetve ajánlott küldeményben történő értesítése.
Az idei átigazolási díjak: NB I-ben 7, NB II-ben 6, NB III-ban 5 ezer forint. A megyei első osztályban 4, a másodosztályban 3, a harmad- és negyed-

osztályban pedig kétezer forint. Az 1988 után született labdarúgók esetében ezer forint átigazolási díjat kell a szövetségben fizetni. Ezeket az összegeket még 20 százalék áfa is terheli.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nehéz meleg időben vezetni?

Tovább olvasom