Kisalföld logö

2018. 05. 23. szerda - Dezső 15°C | 25°C Még több cikk.

Még két forduló lesz

Labdarúgás

Bérczy Balázst választotta főtitkárnak a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöksége, a sportvezető december 1-jén áll munkába.


Az MLSZ honlapjának beszámolója szerint más döntések is születtek a november 17-én elhunyt Puskás Ferenc tiszteletére egyperces gyászszünettel kezdődött ülésen. Eszerint a téli teremtorna január 13-i, zalaegerszegi és a január 20-i, miskolci selejtezőjét követően január 27-én Debrecenben rendezik a nyolcas döntőt. A viadalon várhatóan a 16 élvonalbeli együttes vesz részt.
Szóba került a Borsodi Liga további menetrendjének kérdése is, ugyanis a klubok azt kérték, a tavaszról előrehozott két fordulót ne rendezzék meg. Mivel azonban a program csak valamennyi érdekelt együttes írásbeli kérése alapján módosítható – ez azonban nem állt fenn –, a bajnokság az eredeti, áprilisban elfogadott versenykiírás alapján folytatódik.
Az elnökség megválasztotta az év legjobbjait is: a férfiaknál a Hannoverben légióskodó Huszti Szabolcs, a nőknél Nagy Anett, a Femina csatára, futsalban pedig Lódi Tamás, a Gödöllő támadója lett 2006 legjobbja.
Nagyszabású pályaépítési programba kezd az MLSZ: a tervek szerint az újonnan létesülő, non-

profit alapon működő programiroda feladata lesz, hogy előkészítse és segítse a banki hitelből épülő műfüves pályák létrehozását.
Az MLSZ határozatban kötelezte a ligát a tavalyi bajnokság helyezettjeinek járó díjak kifizetésére, illetve az elnökség tagjai úgy határoztak, a december 9-i gyásznapon, Puskás Ferenc temetésének napján tilos hivatalos labdarúgó-mérkőzést rendezni.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A szelektív hulladékgyűjtésről Téten

„ Nincs biohulladékom, ami van, azt itthon komposztáljuk. Érthetetlen, miért akarnak… Tovább olvasom