Kisalföld logö

2017. 03. 29. szerda - Auguszta 5°C | 19°C Még több cikk.

Még egy hétig véleményezhető a Digitális Magyarország Program

Az októberben nyilvánosságra hozott infokommunikációs vitairathoz számos érdemi vélemény érkezett be az ágazat jövőjéért tenni akaró szakmai szervezetektől, vállalatoktól és magánemberektől.

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium a javaslattévők észrevételeit az eredeti szándékok szerint a mai napig várta. A szaktárca azonban a kezdeményezés sikerére, a nagy érdeklődésre való tekintettel, az iparági szereplők kérését meghallgatva jövő péntekig meghosszabbítja a beküldési határidőt.
 
A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium azzal a céllal bocsátotta társadalmi vitára a Programban megfogalmazott intézkedési lehetőségeket, hogy minél szélesebb kört vonjon be a véleményezésbe. A tárca a végleges, kormányzati és társadalmi támogatottsággal egyaránt rendelkező Infokommunikációs Stratégia kialakításánál hasznosítja az egyeztetés tanulságait. 

A Digitális Magyarország Program a szolgáltatások elterjesztése, a hazai IKT szektor innovációs aktivitásának és eredményességének fokozása, gazdaságfejlesztő és munkahelyteremtő hatásainak maximalizálása érdekében megfogalmazott stratégiai és módszertani javaslatokat foglalja össze.
 
A minisztérium az észrevételeket az iktstrategia@nfm.gov.hu címre, 2010. november 22-e éjfélig várja. A Digitális Konzultációt több találkozó követi, amelyeken a tárca a javaslattevőkkel egyeztetve keresi a lehetőségeket az iparági szereplők, civil szervezetek elképzeléseinek beépítésére, felhasználására.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Árvíz - Összefogásból épült ház Felsőzsolcán

Gazdasági társaság és önkormányzat összefogásával épül három ingatlan a nyár eleji árvíz által… Tovább olvasom