Kisalföld logö

2018. 06. 25. hétfő - Vilmos 14°C | 22°C Még több cikk.

Mediterrán divatpezsgés

Forróra sikerült a győri Mediterrán Fashion Party, ahol a magyar divatszakma legjobbjai mutatkoztak be.

Forróra sikerült a VI. Győri Téli fesztivál nyitóestje a Valentine Model Management divatügynökség bemutató estjének jóvoltából. A Hotel Konferenciában a magyar divatszakma legjobbjai mutatkoztak be a közönségnek. Pethő Bence ügynökségvezető úgy fogalmazott: két éves álma, hogy a fővárosban annyira népszerű és gyakori műfaj meghonosodjon a minden újra nyitott nyugat-dunántúli megyeszékhelyen, megvalósulni látszik. És bár a divatbemutató a munka leglátványosabb eleme, azért az ügynökség két éves iskolájának eredményeképpen egyre több helyi esemény színvonalát emelik a városban a képzett modellek, hostess-ek. Munkatársaik éppen előző napon közreműködtek a Presztizs gála sikeréért.

A hétvégi divat parti legelején a műsorvezetők, Magony Szilvia az MTV és Pozsgai János a Győri Nemzeti Színház képviselői a legismertebb magyar iparművész: Tankó Judit Munkácsy-díjas modelljeit konferálhatták fel. A Párizstól Tokyo-ig számtalan díjat nyert művész ruhakollekcióját legutóbb Párizsban, a magyar héten láthatta a közönség. Ahogy ott, úgy Győrött is sikert arattak a látványosan elegáns kabátok, ruhák, harmonikus kiegészítók.

A legnagyobb után a feltörekvő nemzedék képviselője Csányi Péter mutatta be extra kreációit, amelyekben nem a cérna játszotta a főszerepet, hanem a sejtelmes leplek mögül kivillanó szép női formák.
Nagy tapssal fogadta a közönség a divatesten születésnapját ünneplő győri Cactus üzletet, amely a múlt heti budapesti premier után Győrbe hozta a híres Keyo és Magenta legfrissebb kollekcióit. Végezetül Magistral fürdőruhákban pezsdítették fel a közönség vérét a modellek.
Utóbbiak szintén a legek közé tartoztak. A férfiruhákat bemutatók között a sztár az a Dombi Zétény volt, akit nemcsak a lapok, az óriásplakátok, vagy a nemzetközi divatesemények híradásait figyelők érezhettek ismerősnek, de az egyik kereskedelmi csatorna világkörüli útjáról minden tévénéző megismerhette. A ruhákhoz méltó nagyságok, a modell-szakma krémje vállalkozott a győri eseményen a bemutatóra.

Akinek még ennyi sem volt elég, azt latin táncokkal és a győri KreArtIve Virágszalon showjával kápráztatták el a szervezők. A minden virágkölteményhez más-más zenét választó, színészi teljesítményt is nyújtó virágosok fergeteges tapsot kaptak.

Az est végén garantált forróságot nyújtó program következett: az egyik skót márka hazai nagykövete whisky-történelem keretében kóstoltatta meg az érdeklődőkkel a felnőtt korba ért nedűket, jó páran pedig értékes tombola-tárgyakkal lettek gazdagabbak.

A 2004-es Mediterrán Fashion Party az első nagyszabású divatesemény volt Győrött, amelynek tanulságait elemzik a rendezők, de már most úgy döntöttek, még látványosabb külsőségek között tavasszal ismét Győrbe költöztetik a divatvilágot.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Írja meg!

Közérdekű híre vagy jó ötlete, szabadidős programajánlata van? Rangos versenyt, vetélkedőt nyert… Tovább olvasom