Kisalföld logö

2017. 12. 17. vasárnap - Lázár, Olimpia -2°C | 4°C Még több cikk.

Médiabál 2005

Erősen fogadkoznak a régió médiamunkásai, hogy az idei bált ugyancsak emlékezetessé teszik. Egészen biztosnak látszik már, hogy lesz média-divatbemutató, szavaló- és dalolókórus, valamint az Oscar-díj-kiosztást felidéző sztárbevonulás.
A Média 2003 Alapítványt azért hívták életre az alapítók (a Kisalföldet kiadó Lapcom kft., a BMC Rádió, a Palatia Nyomda, az X-Meditor Kft. és a Tuego Kommunikációs Ügynökség, Medius Első Győri Közvélemény- és Piackutató Iroda), hogy megrendezze minden évben a szakmánkhoz méltó bált és annak bevételéből támogasson arra érdemes médiamunkásokat. Az első bál után március 15-én a Média 2003 Alapítvány elnöke, Jancsó Péter Baranyai Edinának, lapunk fotóriporterének és Németh Endrének adta át az elismeréseket.

A tavalyi médiabálon olyan vendégek voltak jelen, mint Nagy Bandó András, Kepes András, Endrei Judit, Bayer Ilona, Varnus Xavér, Tolcsvay László és Pérely Zsuzsanna. Mindegyiküket az Audi Hungaria Motor Kft. különleges limuzinszervize szállította Győrbe, és mindegyiküknek lehetősége volt arra, hogy kipróbálják a Rába Hotel vendéglátó kényelmét.

A sztárvendégek tavaly kifejtették, hogy ilyen eseményre érdemes a fővárosból is a Kisalföld megyeszékhelyére látogatni. Nem csupán a színvonalas program, a jó hangulat miatt, de azért is, mert az egyetemi sportcsarnokban olyan új ismerősökre találtak, akikkel a bál nélkül talán soha nem kerültek volna kapcsolatba.

A következő médiabálra a Revita Televízió látványos divatshow-val készül, ha minden igaz, a BMC Rádió háza táján egy verses bemutatkozást terveznek, a Kisalföld újságírói pedig ismét műsorra tűzik közös előadásukban azt a dalt, amelyet ők írtak.
A Médiabál 2005 is – elődeihez hasonlóan – politikasemleges terület. Így minden párt képviselőjét és országosan ismert prominens képviselőjét meghívjuk és örömmel látjuk. A médiabál egy találkozópont a közélet, az újságírás, a kultúra képviselői számára.

A Médiabál 2005 rendezvényén, január 15-én, akire számítani lehet és aki számít, az ott lesz. Előzetes információ és jegyrendelés: 96/618-082, vagy e-mail: jegy@xmeditor.hu.

Kepes András nyitotta meg a szakma részéről a tavalyi médiabált: „Többször megfordultam Győrött, így a régi jó kapcsolatok hoztak a városba, amit egyáltalán nem bánok. Hiszem, hogy a sajtó nem Budapestet jelenti kizárólag. A múltban is voltak az újságírásnak meghatározó régiós szereplői, hogy mást ne említsek, például a Nagyváradi Napló. A Győr-Moson-Sopron megyei régió nagyon karakteres és meghatározó az ország médiatérképén, a vidéki újságok közül az egyik legjelentősebb a Kisalföld. Tavaly örömmel jöttem a kollégákhoz és feledhetetlenül jól éreztem magam."
A Médiabál 2005 bevételeiből egy fiatal tehetséget és egy
életművet már felmutatni képes média- munkást támogat a Média 2003 Alapítvány.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ingyen mag a madaraknak

A vadászkamara megyei szervezete téli madáretetési akciót szervez. Ennek keretében három városban, Győrött, Mosonmagyaróváron és Sopronban hetente térítés nélkül lehet etetőanyaghoz, napraforgómaghoz jutni. Szerencséje van idén a madaraknak, eddig még se hó, se fagy, így még tudnak „gazdálkodni" téli tartalékaikkal, vélekedett a Kisalföldnek Orbán Henrik. Tovább olvasom