Kisalföld logö

2017. 12. 14. csütörtök - Szilárda 0°C | 7°C Még több cikk.

Medgyasszay az MDF-ről, Szakács a kampányról

Nem igaz, hogy Antall József helyeselné a Magyar Demokrata Fórum elnökségének mostani politikáját” – jelentette ki sajtótájékoztatóján Medgyasszay László
„ Nem igaz, hogy Antall József helyeselné a Magyar Demokrata Fórum elnökségének mostani politikáját" – jelentette ki sajtótájékoztatóján Medgyasszay László, a párt tiszteletbeli megyei elnöke, aki a Fidesz–KDNP jelöltjeként szerezte meg a győri 1. számú választókerület országgyűlési mandátumát április 9-én.

A politikus kifejtette: egy jobbközép párt csak háború, gazdasági válság és abszolút patthelyzet esetén közeledik a baloldalhoz. Szerinte az MDF balra táncolását egyértelműen bizonyítja az egykori MSZP-s Schmuck Andorhoz köthető Tisztelet Társaságával aláírt megállapodás. Medgyasszay úgy vélte, a Fórum csak saját pártérdekét veszi figyelembe.


„ Tizenhét éve léptem be az MDF-be, ma is a megyei választmány örökös tiszteletbeli elnöke vagyok. Tiltakozom ez ellen a politika ellen, amely az eredeti eszmék semmibevételét jelenti. Azt kérem az első fordulóban az MDF-et támogatóktól, hogy vasárnap szavazzanak a kormányváltásra, a Fidesz–KDNP jelöltjeire. Ez az igazi antalli örökség követelménye" – fogalmazott a politikus. Szijjártó Péter fideszes jelöltről megemlítette, dinamizmusára szükség lenne Győrött.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Csiga, a leggyorsabb úszónő

Szél Friderikát nem kell bemutatni senkinek. Most mégis megpróbálkozunk vele. A 18. évében járó,… Tovább olvasom