Kisalföld logö

2018. 07. 18. szerda - Frigyes 18°C | 26°C Még több cikk.

Másság a hétköznapokban fotópályázat

A Szimpozion Egyesület fotópályázatot hirdet Másság a hétköznapokban címmel.
A pályázaton életkortól, nemtől, foglalkozástól és nemi beállítottságtól függetlenül amatőr és profi fotósok vehetnek részt és küldhetnek be digitális színes, illetve fekete-fehér képeket egyaránt.

Olyan pályaműveket várunk, melyek bemutatják, milyenek a LMBT emberek vagy párok hétköznapjai; hogyan élik meg vagy éppen titkolják másságukat a társadalomban, közösségeikben, családjukban; miként viszonyulnak a szeretethez vagy épp a gyűlölethez, kirekesztéshez. Az elsődleges bírálati szempont a művészi kivitelezés.

Célunk, hogy a pályázat lezárását követően olyan minőségi és maradandó munkákat tudjuk az érdeklődők számára bemutatni, melyek közelebb hozhatják az LMBT és heteroszexuális közösségek tagjait egymáshoz, és amelyek elősegítik az LMBT emberek társadalmi elfogadását.

A pályázás feltételei:
A pályázó, művének/műveinek elküldésével kijelenti, hogy műve saját eredeti alkotása.
A pályaműveket az info@szimpozion.hu e-mail címre (tárgy mezőbe kérjük beírni: Másság a hétköznapokban fotópályázat) várjuk a pályázó következő adatainak feltűntetésével: valódi név, publikálható (művész)név, telefonszám. A képek fájlneve egyezzen meg a mű címével!

A pályázó bármelyik fordulóban, akár több pályaművel is indulhat a pályázaton. Az egyszer beküldött, de nem díjazott pályaművek a pályázat végéig versenyben maradnak, és automatikusan részt vesznek a következő fordulóban is. Pályázati díj nincs!

A pályázó hozzájárul ahhoz, hogy az Egyesület a beküldött pályaműveket a www.melegvagyok.hu portálon, illetve az Egyesület facebook oldalán feltűntetheti. A díjazott pályaművekre vonatkozóan a pályázatot kiíró Szimpozion Egyesület felhasználási jogot szerez, mely nem kizárólagos, de örök érvényű és korlátozások nélküli.

Formai kritériumok:
A pályaművek lehetnek álló és fekvő formátumúak, színesek és fekete-fehérek egyaránt. JPEG, JPG, TIF, TIFF, PSD kiterjesztésű; felbontását és minőségét tekintve A/3-as méretig (420x297 mm-ig) nagyítható kell legyen. Montázst és utólagosan szerkesztett képeket is elfogadunk, de a pályamű kizárólag digitális technikával készülhet!

Zsűrizés:
A pályaművek elbírálását a Szimpozion Egyesület vezetőségi tagjai valamint az Egyesülettől független, szakmai zsűri látja el.

Díjazás és kiállítás:
Az Egyesület által felkért zsűri minden második héten (a Szimpozion Klubestekhez igazodva) az addig beérkezett pályaművek közül kiválaszt egyet, melyet a legjobbnak ítél. A díjazott ajándékcsomagban részesül, és művét kinagyított méretben az aktuális est folyamán bemutatjuk.

A pályázati naptárnak megfelelő 20 díjazott munkáiból 2012. június 16-án tárlatot mutatunk be az évad utolsó Szimpozion Estjén.

Pályázati naptár megtekintéséért, s további információkért látogasson el a www.melegvagyok.hu weboldalra vagy küldjön e-mailt az info@szimpozion.hu címre!

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Egyesülhet a Démász a Budapesti Erőművel

Vizsgálják a francia EDF két magyarországi cége, a Budapesti Erőmű és az EDF Démász egyesülésének lehetőségét. Tovább olvasom