Kisalföld logö

2016. 12. 05. hétfő - Vilma -6°C | 4°C

Második lett a Jedlik

röplabda

A győri Jedlik Ányos-középiskola és a Jedlik DSK 11. alkalommal rendezte meg az ifjúsági és a gyerekcsapatok számára hagyományos év eleji tornáját. A viadalon nyolc ifjúsági együttes vett részt, köztük a szlovákiai Komarno és több NB I-es szakosztály együttesei. A tornát színesítette, hogy a régi csapattársak is összejöttek és „old boys” mérkőzésekkel emlékeztek a régi időkre. A rendezők meghívtak három győri gyerekcsapatot is, akik szintén ügyesen játszottak a tornán.


A csoportmérkőzések sorrendje a következőképpen alakult: A csoport: 1. Jedlik, 2. Bp. Petrik, 3. Pápa, 4. Czuczor. B csoport: 1. Veszprém, 2. Komarno, 3. Tatabánya, 4. Budapest Válogatott.
A csoportmérkőzések után a helyosztókon a következő sorrend alakult ki: 1. Veszprémi RK, 2. Jedlik DSK, 3. VC Komarno, 4. Bp. Petrik DSK, 5. Tatabánya, 6. Pápai Református Kollégium, 7. Budapest Válogatott, 8. Czuczor Gergely Gimnázium.
A gyerekek sorrendje: 1. Radnóti DSK, 2. Czuczor Gergely Gimnázium, 3. Fekete ISK.
Különdíjas játékosok: Salavecz Attila (Veszprém), Szabó Gergő (Jedlik) és Ferencz Dávid (Komarno). A helyezettek és a különdíjasok kupákat, érmeket, ajándékokat kaptak.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nyerjen mozijegyet az Üvegtigris 2. című filmre!

Nyerjen két jegyet az "Üvegtigris" című magyar vígjátékra, a győri Lloyd moziba! Tovább olvasom