Kisalföld logö

2017. 06. 29. csütörtök - Péter, Pál 21°C | 31°C Még több cikk.

Márványsajtos kelbimbó

Hozzávalók:

25 dkg kelbimbó
1 (kis) doboz tejföl
10 dkg márványsajt
2 teáskanál dijoni mustár 

Elkészítés:

A kelbimbót megpárolom, tűzálló tálba szedem. A tejfölt összekeverem a márványsajttal és a mustárral, aztán ráöntöm a kelbimbóra. Egy kis félretett márványsajtot morzsolok a tetejére, és kb. 15 percig sütöm 3-as fokozaton a sütőben.
Köretnek vagy magában szoktuk enni, nagyon finom.
 

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sztárok érkeznek

Labdarúgás

Érdekes mérkőzés helyszíne lesz július 3-án Sopronhorpács. A helyi… Tovább olvasom