Kisalföld logö

2018. 08. 15. szerda - Mária 19°C | 28°C Még több cikk.

Március 3.

Doktor Makk mondja:
Vigyázzanak azzal az emberrel, akiben az ostobaság akaraterővel és kellő elszántsággal párosul!

Doki!
Nagy bajban vagyok! Egy egyetem kreatív íróosztályába járok és a jövő hétre kell leadni egy rövid értekezést, melynek az alábbi elemeket kell tartalmaznia: vallás, királyság, szex és rejtély. Kérem, ha tud, segítsen.
Nagy Edina

Edina!

A következő rövid mondatot ajánlom:
– Úristen! – sikolt a királynő. – Terhes vagyok! De vajon kitől?!?

Doktor Makk!
Én ugyan nem vagyok doktor, csak egy hétköznapi feltaláló. Kifejlesztettem már a nedvességre automatikusan kinyíló esernyőt, a cipőbe épített GPS-t, és még sok érdekességet. Újabban az a kérdés foglalkoztat, hogy miért tágul a világegyetem.
Protektor

Tisztelt Proti!
A világegyetem azért tágul, hogy beleférjen az emberi ostobaság.

Doktor Úr!
48 éves asztalos vagyok. Két hónappal ezelőtt olyan szerencsétlenül vágtam el a kezem, hogy három hétig be volt kötözve, így nem tudtam dolgozni. A múlt héten a szemészeten voltam, mert a másodállásomban hegesztés közben szikra ment a szemembe, s most megint táppénzen vagyok. A cégtől ki akarnak rúgni a sok kimaradás miatt. Mit tegyek?
Lajos

Kedves Lajos!
Annak idején nem tanították meg az iskolában a legfontosabbat? Munkavédelem-óra, első lecke: Dolgozz keveset, nem érhet baleset!

Drága Makk!
Eddig nem voltak előítéleteim a „szőke" nőkkel szemben. Most se lenne, ha nem találkoztam volna az igazival – mármint az igazi „szőke" nővel. Kb. egy hónapja ismerkedtünk meg egy könyvesboltban. Ő éppen piros könyvet keresett, mert azok a kedvencei. Randik, mozik, vacsorák, ahogy lenni szokott az ilyesmi. Beszélgettünk eleget, sőt, többet is a kelleténél, ugyanis mindent meg kell neki magyaráznom. Szegény szép, de olyan buta, mint egy zacskó popcorn. Segítsen! Megőrülök!
X

Mr. X!
Nem tudom tiszta szívemből sajnálni. Nem hallotta még, hogy a szőke nő koponyájában az akusztika a legjobb?

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A rómaiak nyomában

Győr. A rómaiak nyomában címmel nyílik kiállítás ma délután fél ötkor Győrött, a Xántus János Múzeum… Tovább olvasom