Kisalföld logö

2018. 05. 25. péntek - Orbán 17°C | 25°C Még több cikk.

Március 17.

Makk megdöbbentése: A patkányok hosszabb ideig bírják víz nélkül, mint a tevék. De akkor miért nem ők a sivatag hajói? Gondolkozzanak el ezen!

Kedves Uram!
Maga mikor fogott kezet utoljára azzal az emberrel, akivel nem akart? És ez mennyire esett jól valakinek? Nagyon remélem, hogy a magától megszokott nyiltsággal válaszol!
Pro. Vokatör László (Pulpitus, Vörös szőnyeg u. 3.)

Tisztelt László!
Naponta fogok kezet olyanokkal, akikkel nem is akarok, de nem tehetek róla. A két kezem – mintegy testrészként – itt lóg lefelé mellettem (most is a számmal, az abba fogaimmal rögzített ceruzával gépelek). A lógó alkatrészeket pedig időnként megragadják és rázogatni kezdik. Nem tehetünk ellene semmit. Az pedig, hogy mennyire esik jól ez nekem vagy másnak... Nézze, ha Görög Zita próbálkozna a dologgal, annak tudnék örülni. Ha egy szemüveges, komolynak tűnő úr, őt elhajtanám. Ha tehetném. De – mint mondtam – az ember, aki közösségben él, nem lehet ura a saját kézfogásának. Vagy ha igen, akkor sem.

Hé, Makkocskám!
Azt hallottam, te nem is hiszem a forradalomban. Meg hogy szerinted ha kevesebb rumot isznak a Pilvaxban, akkor még Táncsicsot sem szabadítják ki, nemhogy harcokba keveredjenek az osztrákokkal. Meg szerinted a kiegyezés is már ’63-ban lehetett volna, ha nincsenek a harcok. Igaz ez így? Mert ha igen, vegyél te is páncélozott autót magadnak!
Valaki a sokak közül, akik figyelnek ám. Ébren!

Aranyos Ébren Lévő!
Kedves megközelítését néhány ponton ki kell igazítanom: 1. Hiszek a forradalomban, Che van a mellkasomra tetoválva, a hátamra Petőfi. 2. A Pilvaxban piszok drága volt a rum, ezért boroztak a jó ifjak. 3. Nem 1863-ban, de 1852-ben már kiegyezhettek volna. 4. Akkor ma nálunk is euróban fizetnénk. Én például a páncélautóért.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Átváltoztatjuk: Hegedűsné Kónya Szilvia

Három gyerek után akarta meglepni férjét a forráskúti Hegedűsné Kónya Szilvia, amikor jelentkezett… Tovább olvasom