Kisalföld logö

2018. 02. 23. péntek - Alfréd -1°C | 1°C Még több cikk.

Marcali

2 (2) SVSE-GySEV 0 (0)

Marcali, 300 néző. V.: Kondákor.


Tánczos – Pongor, Kávoli, Kormos, Kőrösi, Bencze, Törtei, Mixtai, Virág (Bek), Somogyi Z. (Samu), Fenusz (Tóth). Edző: Hanusz János.
Németh – Somogyi, Katona S., Lovranits, Kuzmich, Reineck, Farkas (Fekete), Párkányi, Kelemen, Katona A. (Grubits), Homor. Edző: Katona Sándor.
Gsz.: Kormos, Mixtai.
A hazaiak kezdték a játékot és pontos adogatásokkal jutottak el az SVSE kapuja elé, s különösen a bal oldalról több pontrúgást végezhettek el. Ennek eredményeként a 37. percben Virág bal oldali szabadrúgása után az előrehúzódott Kormos a védőket megelőzve a hosszú sarokba csúsztatta a labdát. 1–0. A 44. percben ugyancsak Virág ívelt át egy labdát a bal oldalról, amely átszállt a soproni védők feje felett, Mixtai levette a labdát és tíz méterről a jobb alsó sarokba bombázott. 2–0.
A második félidőben összeszedte magát a vendégcsapat és végig mezőnyfölényben játszott, de három gólszerzési lehetőséget elmulasztott Katona Sándor, Grubits és Homor révén. A hazaiak az eredmény tartására törekedtek, nekik is voltak helyzeteik gyors kontrákból, a legnagyobb lehetőségük mégis egy pontrúgásból született, amikor a 75. percben Törtei egy tizennyolc méteres szabadrúgást a bal oldali kapufára lőtt.
Összességében a helyzeteit jobban kihasználó hazai csapat rászolgált a győzelemre.
Jók: Törtei, Kőrösi, Kormos, Mixtai, ill. Homor, Somogyi, Katona S.
Hanusz János: – Közepes színvonalú mérkőzésen a lelkesedésünk és némi szerencse hozta meg a régen várt sikert.
Katona Sándor: – Két figyelmetlenség, két kapott gól, utána sajnos hiába futottunk az eredmény után, a lehetőségeket elkapkodtuk.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bulgária

Magyar-

ország


Szófia, világbajnoki selejtező-mérkőzés, 17 óra (tv:… Tovább olvasom