Kisalföld logö

2018. 07. 20. péntek - Illés 17°C | 28°C Még több cikk.

Már végzik az utak garanciális javítását

Folytatás az 1. oldalról.

A garanciális megállapodások értelmében a kivitelező – a „foltos” megoldás helyett – a hibás részeken nagyobb felületet emel ki, hogy azt új, egybefüggő burkolattal állítsa helyre. Ezzel együtt az érintett utcákban közel négyszáz aknafedél és más közmű műtárgy úgynevezett szintre emelése is elkezdődött. A munkálatok a tervek szerint május közepéig tartanak, s ez idő alatt forgalomkorlátozásokra is számítani kell.
Szóka Sándor elmondta még, a jövő héten a Csengery utca Király Jenő utcától a Mátyás király utcáig terjedő szakaszán is garanciális javításhoz fognak a kivitelezők.
Mohay Gábor, a városháza szóvivője hozzátette: valóban sok és jogos kifogás érkezett a tél beállta előtt elvégzett útépítések minőségét illetően, ezért a városvezetés nem is fizeti ki a munkálatokért járó díjazást addig, amíg a kivitelező a szerződésben foglalt garanciális javításokat maradéktalanul el nem végzi. – Minden eszközzel arra törekszünk, hogy a soproni utcák jó minőségű felületet kapjanak – hangsúlyozta a szóvivő.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Betartja a böjti előírásokat?

Tovább olvasom