Kisalföld logö

2017. 12. 13. szerda - Luca, Otília 0°C | 9°C Még több cikk.

Már csak három hétig jelölhetik a páciensek kedvenc orvosaikat az Astellas-díjra

A 2012-es Astellas-díj – Az év orvosa pályázat jelölési időszaka 2013. január 1-jén, 24.00 órakor lezárul.

Az addig hátralévő három hétben az info@astellasazorvosokert.hu e-mail címre még bárki beküldheti saját kezelésének, gyógyulásának történetét, s jelölheti ezzel orvosát a rangos díjra.

A jelölési időszak zárását követően a beérkezett történeteket hét, korábban Astellas-közönségdíjat nyert orvos értékeli majd, a döntőbe jutottak pedig közönségszavazáson vesznek részt.

Az eddig beérkezett írások idén is számos nagyszerű orvos munkájába, áldozatos tevékenységébe engednek bepillantást.

A www.astellasazorvosokert.hu weboldalon is olvasható személyes történetekben az orvosi helytállás, a jó orvos-beteg kapcsolatok igazi iskolapéldái bontakoznak ki.

Ha Ön is elégedett orvosával és úgy érzi, a rendelőben, kórházban, vagy egyéb körülmények között kapott jót az Év orvosa pályázat keretében, a nyilvánosság előtt is szívesen megköszönné, itt az alkalom, hogy saját történetét megírja és beküldje az info@astellasazorvosokert.hu e-mail címre.

Az Év orvosa pályázat immár hatodik esztendeje a jó orvos-beteg kapcsolatok legszebb példáit, valamint a nagyszerű emberi és szakmai teljesítményt nyújtó orvosokat igyekszik felkutatni.

Segítsen Ön is, hogy e kiváló orvosokat az ország valamennyi táján megismerhessük és munkájukat, teljesítményüket méltó módon, közösen köszönhessük meg.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megegyezést sürget a DK a kormány és a hallgatók között

Molnár Csaba alelnök kedden azt mondta: noha a tiltakozó diákoknak jobbára igazuk van, tandíjügyben… Tovább olvasom