Kisalföld logö

2017. 10. 17. kedd - Hedvig 9°C | 22°C Még több cikk.

Malév: a légitársaság közleménye a felszámolásról

A közleményben a Malév megismétli a Cégközlönyben megjelent végzés legfontosabb elemeit.
A Malév felszámolását elrendelő bírósági végzés közzétételét követő napon a működését február 3-án beszüntető légitársaság közleményt juttatott el az MTI-hez a felszámolásának megindítását követő folyamatról.

A közleményben a Malév megismétli a Cégközlönyben megjelent végzés legfontosabb elemeit, kiemelve, hogy "2012. február 14-én a Fővárosi Törvényszék végzésével megállapította a Malév Zrt. fizetésképtelenségét és elrendelte a társaság felszámolását".

A légitársaság felhívja a figyelmet az eljárás legfontosabb határidőire, egyebek mellett arra, hogy mindazok, akik a Malév Zrt.-vel szemben követeléseket kívánnak érvényesíteni, a végzés közzétételétől számított 40 napon belül kell hogy bejelentsék igényüket a felszámolónak.

"A 40. nap után, de 180 napon belül bejelentett igények még nyilvántartásba kerülnek, de ezen tételek csak az egyéb tartozások kiegyenlítése után nyerhetnek kielégítést, amennyiben van még rá vagyoni fedezet" - olvasható a közleményben.

A Malév jelzi, hogy a felszámolás folyamatát érintő közérdekű információkról folyamatos tájékoztatást nyújt honlapján, amely a www.malev.hu, illetve a www.malev.com címen érhető el.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Havazás: elakadt járműveket kellett menteni Békés megyében

Több alsóbbrendű úton kellett elakadt járműveket és utasokat menteniük a katasztrófavédelem… Tovább olvasom