Kisalföld logö

2017. 10. 17. kedd - Hedvig 9°C | 22°C Még több cikk.

Makrai Beáta

Kategória: általános iskolai tanító

Név: Makrai Beáta
Váci Mihály Iskola, Győrszentiván

Jelölő: Kovácsné Gyenesei Anita
Indoklás
Örömmel vettem kezembe a Kisalföld január 4-i számát és olvastam el a 3. oldalon található cikket. Talán nem találják furcsának, ha elmondom, hogy elolvasva könnyek szöktek a szemembe, hiszen mi is hasonló cipőben járunk. Mármint olyan értelemben, hogy pedagógusként átérzem a tanítónő érzéseit, illetve anyukaként, aki szeptemberben remegő gyomorral vitte gyerekét az iskolába, Természetes, hogy minden szülő azt szeretné, ha a legjobb kezekbe kerülne gyermeke, ezért gondolkodunk oly sokat melyik iskola lenne a legmegfelelőbb. Vallom, hogy alsó osztályban nem annyira iskolát, hanem tanárnénit kell választani.

Nekem éppen ezért esett a választásom a győrszentiváni Váci Mihály Iskola 1.a. osztályának osztályfőnökére, Makrai Beátára. Sikerült kisfiammal megszerettetnie a tanulást és kölcsönösen kedvelik egymást. Szívesen megy a suliba, és amit Bea néni mond, az szent és sérthetetlen.
Ezektől az indokoktól vezérelve jelölném az 1. kategóriába Makrai Beát

Kedves Olvasónk!
Ha Ön is úgy gondolja, hogy bármelyik jelöltet szívesen támogatná  szavazatával illetve jelölné valamelyik kategóriába, akkor nem kell mást tennie mint a tanar@kisalfold.hu e-mail címre elküldenie annak a tanárnak a nevét, akire szavazni szeretne (vagy jelölni), és természetesen az Ön nevét és telefonszámát, hogy éresíteni tudjuk ha Önre mosolyog a szerencse. Örömmel vennénk ha szavazatát ill. jelölését röviden néhány sorban megindokolná.

További részletek a kampányról itt >>

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vörös Gabriella: Aranykoporsó

Vörös Gabriella múzeumigazgató Móra Ferenc Aranykoporsó című regényéről beszél. Tovább olvasom