Kisalföld logö

2017. 02. 26. vasárnap - Edina -1°C | 9°C Még több cikk.

Majka jól keveri a kártyát

Majkáék lebuktak....

Az ózdi hős eleinte tartott a dologtól, de mivel tudta, hogy kedvese eddig mindig gond nélkül megúszta, rászánta magát és kipróbálta... a búvárkodást. Persze Majka nem mert egyből fejest ugrani a mély vízbe, úgyhogy az alapoknál kezdte.

– A búvárkodás nagyon szép, lehet látni sok különleges tengeri élőlényt, gondolok itt sünökre és kagylókra, kisebb halakra, vagy nagyobb halakra is és én még plusz találtam egy műanyag széket – vigyorog Majka.

Majka még soha nem volt külföldön nyaralni. Ezért is döntöttek úgy Ramónával, hogy a tengerpartra menekülnek, kipihenni a fáradalmaikat, és hogy végre kettesben is tölthessenek egy kis időt.

– Romantikáztunk, tengerparti séták esténként, és most, Horvátországban ünnepelte Peti a 25. születésnapját – teszi hozzá Ramona.

Ramónáék egyelőre nem költöztek össze, de igyekeznek minden lehetséges percet együtt tölteni. Közösen járnak szórakozni és gokartozni, sőt Ramóna még a kártyapartikra is elkíséri kedvesét.

– Külön nagyon ritkán alszunk, csak akkor esetleg, ha Rami hazamegy Veszprémbe az anyukájához és gyakorlatilag majdnem hogy együtt élünk, csak még így nincs kimondva, még nem költöztünk össze. Tehát együtt élünk is meg nem is – magyarázza Majka.

– De azért meg van mind a kettőnknek a maga kis zuga – egészíti ki Ramona.

A környezetükben sokan azt gondolták, hogy nem fog sokáig tartani a kapcsolatuk. De mára családjuk és barátaik is úgy látják, hogy mindketten boldogok és remekül megértik egymást.

– A barátaim, ha szeretnek, akkor elfogadják azt, akit szeretek és ez így is lett – foglalja össze Ramona.
 
Úgy tűnik, Majkáék valóban egymásra találtak, és Ramóna életében Péter nem csak epizódszerepet kap.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nagyobb terület jut a mezőgazdaságnak

Győr-Moson-Sopron megye gazdasághatáros, azaz a mezőgazdaság által használt területe május 31-én… Tovább olvasom