Kisalföld logö

2018. 08. 20. hétfő - István 18°C | 30°C Még több cikk.

Magyar álrendőröket fogtak Ausztriában

Magyar álrendőröket fogtak el valódi osztrák rendőrök Burgenlandban. Az egyik magyart Nickelsdorf mellett az A4-es autópályán kapcsolták le egy közúti ellenőrzéskor. Bevitték a rendőrőrsre, ahol nem sokkal később "kollégáját" keresve jelentkezett a társa is. Mindkettőjüket őrizetbe vették.

Az A4-esen lekapcsolt 39 éves magyar autójában bilincseket, kék villogót és hamisított magyar rendőrségi kitűzőket találtak. Előkerült egy fényképezőgép is, amellyel a férfi és később előkerült társa előzés közben fotózták le az autókat. Az autópályáról bevitt álrendőr 28 éves társa is hamarosan felbukkant, rendőrségi mellényben, egy hamis igazolványt felmutatva kereste "kollégáját". Azonnal lebukott, és csatlakozhatott a nickelsdorfi őrsön fogva tartott álrendőrhöz. A két férfi egyelőre mindent tagad, azt mondták, nem csalók, csupán szívesen lennének rendőrök.

Olvasóink írták

 • 10. ungi 2009. február 18. 09:20
  „Kb. ket hete meselte kolleganöm, aki Nickelsdorfnal lepte at a hatart, es Becs fele tartott, hogy a hatartol nem messze feltartoztatta autojukat ket rendör.Öten ültek az autoban, hatul gyerekülesben kis unokaja, bekötve a biztonsagi övvel, lanya, szinten bekötve, es ö, öv nelkül, mivel csak ket öv van hatul.Meg akartak birsagolni, es elmagyarazta neki a rendör, hogy nem helyes, ahogy utaznak. Tizezer forintot akartak. A rendör azt mondta neki, vegye az ölebe a gyereket, es kösse be mindkettöjüket, nezzen fel az egre, es imadkozzon, hogy semmi ne törtenjen hazafele. En jot derültem ezen a törteneten, es mondtam neki, ha valamit olvasok alrendörökröl, majd szolok neki.Hat ma meselhetek neki. Ferje mondjuk megkerdezte a "ket rendört" hogy minden rendben van e naluk, es nem fizetett, hanem beült es tovabb ment.Ha a szellemi szintet nezem, ezek csak ök lehettek.”
 • 9. jockey 2009. február 17. 20:23
  „Ezek akkora balfácánok, hogy felvételi nélkül alkalmasak igazai rendőrnek is. Mármint Magyaroroszágon. Amelyik bement a társát keresni, az minimum osztályvezetőnek.”
 • 8. sinkuci 2009. február 17. 20:23
  „http://maffiozo.hu/rablas.php?rablo=donsinka

  itt a lényeg”
 • 7. Szilágyi_Zsolt 2009. február 17. 19:56
  „Ezek a balfácánok is adtak egy pofont az országimázsnak, mikor úgyis olyan rossz a hírünk külföldön.”
 • 6. rivotril2mg 2009. február 17. 19:22
  „mér nem hisznek nekik? ők nem csalók, csak a szomszéd anyósának a testvérééknél ma tartja az öreg a házi farsangi bált azér öltöztek be, nem volt jobb ötletük így rendőrnek öltöztek, tilos már a farsangi mulatság is? hihetetlen hová fajul ez a világ”
 • 5. soproni 2009. február 17. 19:05
  „Ügyesek ezek az osztrák rendőrök,lenne mit tanulni tőlük!”
 • 4. willow 2009. február 17. 18:53
  „Igazad van k, pedig milyen nagy tavolsag Nickelsdorf Magyarorszag!”
 • 3. k 2009. február 17. 17:48
  „Az osztrák rendőrök nem sz@rakodnak. Ezek elfognak mindenkit.
  Lehet nekünk is kéne importálni néhány osztrák rendőrt.”
 • 2. Löw 2009. február 17. 16:32
  „mindent tagad, azt mondták, nem csalók...LOL
  s az osztrákok nem döltek be nekik.”
 • 1. matriné 2009. február 17. 15:27
  „Csak nem a szomszédba mentek szabálysértőket keresni? Ja vagy ott EURÓ az elzsebelési valuta? Nemértem miért nem bankost játszottak itthon jó meleg szobákba? Itt is megsebesítették volna a valutát, sőt lebukás veszélye sem állt volna fenn!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Csak jövőre normalizálódik?

Magyarország - A Magyar Téglás Szövetség elnöke szerint a „több sebből vérző" hazai építőipar… Tovább olvasom