Kisalföld logö

2018. 11. 18. vasárnap - Jenő -1°C | 6°C Még több cikk.

Magatartási szabályokat vezetne be Kövér László a parlamentben

Az Országgyűlés elnöke kidolgoz egy olyan szabályzatot, amely világos, kiszámítható rendelkezéseket és szankciókat is tartalmaz a parlamenti képviselők plenáris ülésen való viselkedésével kapcsolatban.

Kövér László szerint ugyanis az elmúlt időszakban a parlament plenáris ülésén több képviselő viselkedésével, megszólalásával írott és íratlan szabályokat hágott át - tájékoztatta az Országgyűlés sajtófőnöke a házbizottság csütörtöki tanácskozását követően az MTI-t.

Altorjai Anita elmondta: ez a kérdés annak kapcsán vált aktuálissá, hogy Novák Előd, a Jobbik képviselője június 27-én hangosbeszélőn szólalt fel a plenáris ülésen. Kövér László a szabályzat szükségességét néhány képviselő magatartásával indokolta. Szerinte például Novák Előd "atipikusan" viselkedett az Országgyűlésben; a parlament elnöke a házbizottsági tanácskozáson azt kérte a jobbikos képviselőtől, hogy "hagyjon fel az ilyen magatartással".

Olvasóink írták

 • 6. rommel 2011. július 07. 21:07
  „NAGYON HELYES !
  VISELKEDNI KELL EGY ILYEN TÖRTÉNELMI HELYEN !
  ÚRNAK SZÜLETNI KELL ..<moderálva>”
 • 5. fortuna54 2011. július 07. 19:16
  „4.Mi a túrónak vonulnak egyálltalán be? Hisz élöre lehet tudni mit fognak kritizálni,csak a lóvét nefelejcsék felvenni.”
 • 4. dorombolok 2011. július 07. 18:39
  „Első szabály: Amikor Orbán Viktor az ülésteremben tartózkodik, az ellenzéknek ki kell a tárgyalóteremből vonulni.”
 • 3. Jerry 2011. július 07. 17:36
  „Igaza van a kl-nek, mégis mit kéopzelnek ezeka képviselők.Volt olyan elvetemül köztük,aki banánt evett,mikor csak a narancs voilt megengedve.Volt aki bal kézzel szavazott,mikor el írták, hogy csak jobbról szabad.Sőt olyan is volt,aki gondolkodott, pedig az egy éve be van tiltva.Az sem járja, hogy a képviselők a fideszen kivűl bármi mást viseljenek.Már a nyakkendő is tilos,mint kommunista csökevény.Egyetlen választás van, mert demokrácia van, kötél vagy nyakkendő.Felháborító, hogy volt olyan képviselő, aki megnyomta az igen/nem gombot pedig mengmondták előre, hogya nem/igen gombot kell nyomkodni.Rendnek kell lenni a parlamanetben KL már csak tudja, jó pénzeket kap érte.Azért remélem az előírásait nem felejti el KL?mert majd amikor pár év mulva országimage rombolásért bíróság elé állítják a haverjaival együtt,nem szeretnénk azt hallani, hogy nem emlékszik az előírásokra,amikre meg emlékszik,arról nem nyilatkozhat,mert 10000000 évre államtitoknak minősítette a 2/3.”
 • 2. Yoav-Ben-Meir 2011. július 07. 13:49
  „mondja mar Kover Ur!!
  onmagaval szemben is ervenyes lesz???”
 • 1. 41 2011. július 07. 13:24
  „Majd ha mindenki az előre betanított szöveget mondja el,és akkor bólogat amikor engedélyt kap rá,eltörölik a büntetést.Ennyi.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kelemen László marad a Hagyományok Háza főigazgatója

Kelemen László marad a fővárosi Hagyományok Háza főigazgatója. Tovább olvasom