Kisalföld logö

2017. 09. 23. szombat - Tekla 9°C | 18°C Még több cikk.

Magára robbantotta a házat egy szegedi asszony - Galéria

Szeged - Felrobbant egy ház Szeged-Gyálaréten, a Koszorú utcában hétfő hajnalban. A tűzoltők egy női holttestet találtak a romok között - adta hírül a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese. Galéria.
Hajnali 5 óra körül hatalmas robbanás rázta meg a gyálaréti Koszorú utcát. A robbanás ereje leszakította a családi ház tetejét, csak néhány hátsó fal maradt meg. A szomszédok elmondták: hajnalban hatalmas robbanásra ébredtek, és amikor kiszaladtak az utcára, csak a porfelhőt látták. A detonáció megrongálta a szomszédos házak ablakait és az egyik épület tetőszerkezetét is.

Tuczakov Szilvána, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője tájékoztatja a sajtót a felrobbant ház előtt. Fotó: Segesvári Csaba
Tuczakov Szilvána, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője tájékoztatja a sajtót a felrobbant ház előtt. Fotó: Segesvári Csaba


A családi ház romjai között egy 42 éves nő holttestét találták meg a tűzoltók - értesült a delmagyar.hu. A rendőrség azt feltételezi: öngyilkosság történt. Tuczakov Szilvána elmondta: tegnap este családi veszekedés után a férj és a gyerekek elmentek otthonról, és máshol töltötték az éjszakát.


Magára robbantotta a házat egy gyálaréti asszony

Feltehetően a nő saját kezével vetett véget életének, azáltal, hogy gázrobbanást idézett elő. A 42 éves asszonynak korábban már többször volt öngyilkossági kísérlete.

Olvasóink írták

 • 4. Korrekt 2008. július 04. 10:48
  „....hazalátogatásim idöszakaiban mindig többször, szomoruan veszem észre, hogy nagyon embertelen lett ez az ország...és nem utólsó sorban az igazságtalan-rosszúl irt törvények a hibásak. Föleg a nök védelmét hanyagólják el.

  De talán nem késö, páldát venni a külömbözö nyugati, nöket védö egyesületkröl.
  Ezeket ugye a nöknek kellene szervezni és sinre tenni.
  Az is baj, hogy nagy a passzivitás az országban.”
 • 3. Dobos József 2008. július 01. 22:17
  „Kedves "elkeseredett"!
  Mindíg van kiút a sötét "gödörből", valaki mindíg felfigyel a segélykérésre, csak türelmesnek kell lenni!
  Addig is míg odaér a segítség, tényleg érdemes kicsit elgondolkodni az élet szép dolgain és a felvillanó emlékek fényében talán a gödörből kivezető "létrára" is rátalál, még a segítség megérkezése elött!
  Én is számos buktatót éltem túl, sokat veszítettem, mégis itt vagyok, teljesen egyetértek "tricse" véleményének második felével, csak a gyenge emberek választása a fenti esemény!”
 • 2. tricse 2008. június 30. 20:35
  „szerény véleményem szerint is egyre többen fogják ezt az utat választani,hogy kilépjenek ebből az igazságtalan világból

  hacsak

  át nem értékelik magukban az életet és rá nem jönnek,hogy mennyi felesleges dolgot kívánnak maguknak és milyen sok örömteli pillanat is van az életükben amire oda kellene figyelni és ezekből merítkezni a sötétebb gondolatok felbukkanásakor!”
 • 1. elkeseredett 2008. június 30. 18:44
  „Egyáltalán nemcsodálom, sajnos az emberek elvannak keseredve, többen fontolgatják az élet megszünésének ezt, vagy valamilyen módját. Nincs kiut, elanyagisasodott a világ, törvények sem védik az igazságot, a csalókat pártolják, védik, és magam sem látok más megoldást végső elkeseredésben!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ha július, akkor gázáremelés

Július elsejétől a lakosság számára 9,9 százalékkal, a nem lakossági fogyasztóknak pedig 7,7… Tovább olvasom