Kisalföld logö

2018. 05. 25. péntek - Orbán 17°C | 25°C Még több cikk.

Magánösztöndíj a legjobbaknak

A Wáberer’s Holding az Universitas – Győr Alapítvány közreműködésével 12. alkalommal hirdette meg a Széchenyi István Egyetem gazdálkodási, közlekedésmérnöki vagy műszaki menedzser szakán ösztöndíjpályázatát.
A jó tanulmányi eredmény, a használható nyelvtudás és a tudományos diákköri tevékenység együttesen kellett a tíz hallgatónak adományozandó, öt hónapra szóló, havonta nettó 25 ezer forintot jelentő nemzetközi szállítmányozó, szállítási-csomagolási, logisztikai, jármű műszaki kereskedelmi ösztöndíj elnyeréséhez. Az ösztöndíj névadója Wáberer György, a szállítmányozó cég elnök-vezérigazgatója, aki egykor Győrben, a Széchenyi István Egyetem jogelőd intézményében, a Közlekedési és Távközlési Műszaki Főiskolán szerezte első diplomáját.
A Wáberer’s-ösztöndíjakat most elnyerő hallgatók közül négyen – a veszprémi Altmann Renáta, a nagykanizsai Fazekas Gábor, a győri Malacsin Viktória és a gönyűi Tóth Zoltán – a gazdálkodási szak logisztikai szakirányán tanulnak. A gazdálkodási szak nemzetközi szállítmányozási szakirányos hallgatói közül hárman pályáztak sikeresen (Filtos Péter és Juhász Gábor zalaegerszegi, Kun Klaudia zirci diák). A lovászi Péter Szilvia, a mezőfalvi Posch Evelin közlekedésmérnöki egyetemi szakos, a békéscsabai Szabó Csilla a közlekedésmérnöki képzés szállítmányozói szakirányán készül diplomázni.
A Széchenyi-egyetem kiváló tanulmányi eredményt felmutató hallgatói a köztársasági és a tanulmányi ösztöndíj mellett – az Universitas – Győr Alapítvány szervezésében – tanévenként 20 „Győri Universitas”, félévente 15–15 zenekari, 10–10 Wáberer’s-ösztöndíjat nyerhetnek el. Az alapítvány ösztöndíjprogramjának anyagi hátterét a személyi jövedelemadóból felajánlható 1 százalék és az egykori hallgatók felajánlásai teremtik meg.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tetszene egy zajvédő fal a Széchenyi hídon?

Tovább olvasom