Kisalföld logö

2018. 01. 20. szombat - Fábián, Sebestyén -4°C | 6°C Még több cikk.

Macskákkal közösült egy dóci fiú

Dóc - Döbbenetes homevideók kerültek fel egy fájlmegosztó portálra, a felvételeken egy dóci fiú két macskával közösül. A fiatalember cáfol, az ügyben állatkínzás és jogosulatlan adatkezelés alapos gyanúja miatt a helyi önkormányzat mégis büntetőfeljelentést tesz.
Egy negyvenkilenc és egy ötvenkilenc másodperces, valószínűleg mobiltelefonnal készült és egy videomegosztó portálon bárki által hozzáférhető felvétel miatt a rendőrséghez, a megyei és a szegedi gyámhivatalhoz fordult a dóci önkormányzat. A felvételeken egy dóci fiatalember állatokkal fajtalankodik: az egyiken egy vörös színű, a másikon egy foltos macskával közösül.

– A felvételeket montírozták, hamisak! Nem én vagyok rajtuk, de engem ez az egész nem is érdekel! – mondta a videókon jól felismerhető fiatalember, aki azokra a kérdésekre, hogy akkor szerinte ki montírozhatta és ki tehette fel az internetre egyformán azt válaszolta, nem tudja.

– A fiút édesanyja jelenlétében pénteken hallgatom meg. Jegyzőkönyvet veszek fel, majd hivatalból feljelentést teszek, mivel a felvételek alapján több bűncselekmény is valószínűsíthető, többek között állatkínzás és jogosulatlan adatkezelés – nyilatkozta lapunknak Kiss Zoltán, a dóci önkormányzat vezető főtanácsosa. Elmondta, a felvételekre, amelyeken a fiúnak és lakóhelyének a pontos neve is szerepel, egy dóci pedagógus hívta fel a figyelmét.

Posta Béláné hisz a fiának, szerintük hamisak a felvételek.
Fotó: Miskolczi Róbert

– A fiam nekem is azt mondta, hogy a felvételek hamisak, ő nem tett ilyet! Hiszek neki! Ügyvédet keresünk és feljelentést teszek! – mondta a 18 éves fiatalember édesanyja, Posta Béláné.

A gyermekét rendkívül szerény körülmények között, egyedül nevelő asszonyt szerdán hívták be a polgármesteri hivatalba, ott és akkor látta először a szerinte is döbbenetes felvételeket. A nő felismerte a fiát, a házuknak azt a szobáját, ahol a felvételek készültek, és a két macskát is, mint mondta, Vöröskét és Foltoskát.

– Már decemberben, valamivel karácsony előtt hallottam, hogy a fiam látható az interneten, de részleteket nem mondtak. Nekünk van számítógépünk, azonban itthon nem tudunk internetezni. Azt sem tudom, hogy ki készítette a felvételeket, de a fiamon kívül mind a kettőn látszik még valaki. Az egyiken egy kéz lejjebb húzza a nadrágját. Sejtésem persze van, de senkit nem akarok vádolni – mondta nagyon zaklatott hangon az asszony.

Az asszony felismerte fiát a felvételeken.
Fotó: Miskolczi Róbert

A felvételeket a videomegosztó portál adatai szerint tavaly november 18-án mester42 küldte be az állatok kategóriába. Eddig 2492-en nézték meg. Mester42 a filmhez csatolt leírása: „Nagyon durva ismerem a gyerket Dóci VISKOBA LAKIK AZ ERDŐ SZÉLÉN".

Azt majd a büntetőeljárás tisztázza, hogy a fiú tudott-e a felvételről, és hozzájárult-e ahhoz, hogy azokat valaki közzétegye.

A fiú legjobb barátja azt mondta, hogy a felvételekről ő is tud, sőt a faluban már nagyon régóta szinte mindenki, ugyanis „az emberek mobiltelefonon egymásnak küldözgették a filmeket".

– Megkérdeztem tőle, hogyan történt, miért tett ilyet, de ő nem válaszolt, csak megvonta a vállát – mondta a legjobb barát, aki nem tudta, hogy ki lehet a felvételeket az internetre feltevő mester42.

Állatkínzás

– A büntető törvénykönyv szerint az, aki állatnak fizikai és/vagy lelki fájdalmat okoz, állatkínzást követ el – tájékoztatta lapunkat a konkrét esettől elvonatkoztatva Seres Zoltán, az Orpheus Állatvédő Egyesület elnöke, aki még megjegyezte: egy kutyával vagy macskával történt közösülés valószínűleg kimeríti az állatkínzás fogalmát.

Olvasóink írták

43 hozzászólás
 • 43. geza cimbi 2008. január 27. 02:07
  „Mi a pálya?
  Ez után mi következik és Ki?”
 • 42. bocs 2008. január 26. 21:42
  „Kedves Zuppony! Az elején írtam, hogy semmi nem lehetetlen. Egy kis fantázia kell hozzá, és bármit kilehet találni.Ezzel a hozzászólással nem azt akartam mondani, hogy én még ilyen és ehhez hasonló történeteket nem hallottam. Csak tudod, egy pillanatra magam elé képzeltem a sztorit, és nagyon mulatságosnak találtam. Ha te is ezt teszed, hidd el jót fogsz rajta mulatni. Na, jó szórakozást. üdvözlettel:bocs.”
 • 41. geza cimbi 2008. január 26. 09:23
  „Mi a pálya?
  Ez után mi következik és Ki?”
 • 40. Josh 2008. január 25. 23:47
  „"nem tudta, hogy ki lehet a felvételeket az internetre feltevő mester42"

  Játsziból próbálkoztam kideríteni. Szerintem én tudom. Jó eséllyel elég a kiderítéséhez a nick, a net, egy térkép-program, az iwiw, némi logika, meg 10 perc. Kíváncsi lennék, jól tippeltem-e.

  A dolog csak annyiban érdekes, hogy megkérdezném a sráctól, hogy belegondolt-e: hogyan befolyásolja valaki életét az, ha lokális hülyeségből országosat csinál.”
 • 39. Josh 2008. január 25. 23:21
  „A 35. blisének: vannak kifejezetten az ilyen "hírekre" szakosodott lapok. Akinek olyan az ízlése, az azt olvassa. A Kisalföld eddig nem ilyen volt. Nem hiszem, hogy bárki az itt megszólalók közül kevesebb lett volna, ha nem hall erről a szerencsétlen kölyökről, akinek ezek után nemigen néz ki a falu bolondjánál jobb pozíció. Viktória sem a kölyköt fújolta, hanem a szerkesztői szemléletet kifogásolta - és szerintem joggal.
  Persze, mi hozzászólók is minősítjük önmagunkat. A két tizenhétéves soproni csatornarobbantóval egyszerre szerepelt az újságban egy velük egykorú fiatal srác, aki hónapok munkájával olyan számítógépes animációt hozott össze, amelynek külföldön csodájára jártak. Az előbbi cikkhez száznyi hozzászólás született, az utóbbihoz kettő...”
 • 38. Josh 2008. január 25. 23:11
  „Bocsánat, ha a profán részletekbe megyek bele, de a videót látva két dolog jutott eszembe:

  1. Nem tudom, hogy aaz Állatvédő Egyesület elnöke látott-e már macskát... Szerintem ekkora állaton akkora luk sehol nincsen.

  2. Ez egy hülyegyerek ökörködése, aki nem tud mit kezdeni ébredő libidójával meg az éretlen eszével. Csinált egy kamaszfejjel jó (?) poénvideót egy másik hülyegyerekkel, egy harmadik hülyegyerek felfedezte, hogy internet is van a világon, amin ezt közzéteheti, egy negyedik hülyegyerek meg (kár, hogy ő idősebb és ebből él...) addig fújt a bolha seggébe, míg elefánt nem lett belőle és "hírt" kreált az egészből. Egy bolond csinált százat...
  Sajnos igaza van Viktóriának, kedvenc lapom lassan a Móricka nevű szennylap szintjére süllyed. Szánalmas”
 • 37. zuppony 2008. január 25. 21:44
  „Kedves bocs!

  Nem értek valamit. Hogy lehet az, hogy van neted, és te most hallasz először ilyet? És nem hiszel a szemednek...
  Figyu, mondok cifrábbakat is: két utaszállító belerepült a new yorki Worl Trade Center két tornyába és azok összedőltek!!!

  Vagy itt a másik: megtalálták Saddam Husseint és állítólag fel is akasztották. A Bill Clintont meg le...ta egy írnok csaj a Fehér Házban, őrület mi?!”
 • 36. bocs 2008. január 25. 21:18
  „A mai világban semmi nem lehetetlen. Ez tény. Csak egy kis fantázia, és máris kész a rémisztőbbnél rámísztőbb hír, és ötlet. Remélem ez is csak annak indult. Mert elképzelhetetlennek tartom, hogy egy macsekkal, fajtalankodjon bár ki is. A nap végémet felvidította ez a cikk. Jó vicc.”
 • 35. blise 2008. január 25. 18:59
  „A 29. Viktóriának: Nem hiszem hogy a szerkesztőket minősíti a cikk. Ha nem adtak volna hrt a dologról akkor nem tudnál itt fujjolni és nem tudnád meg, hogy ilyen emberek is léteznek. Hihetetlen hogy az emberi hülyeség mekkora tud lenni, pedig a 21. században élünk - a srácra gondolok. Egyébként meg senki sem kötelez arra, hogy az ilyen jellegű cikkeket bárki is elolvassa. Szabad akaratodból tetted meg.”
 • 34. én 2008. január 25. 18:48
  „http://209.85.135.104/search?q=cache:pR_m30srj9cJ:videa.hu/main.php%3Fpage%3Dplay%26v%3Dt98k6GvWkuc8ZUft+Mester42&hl=hu&ct=clnk&cd=6&gl=hu”
 • 33. Hajni 2008. január 25. 17:55
  „http://velvet.hu/sztori/doc080125/
  Lehet,hogy ti elhiszitek,de én nem! Szerintetek egy macska így tűrné,ha fajtalankodnának vel? Szerintem próbálna menekülni,
  kapálózna,karmolászna,de tuti nem ilyen nyugodtan üldögélne! Azért csak folytassátok,a vitát,de gondolkodjatok el azon is,hogy tényleg igaz-e? :)”
 • 32. Adrienn 2008. január 25. 17:52
  „Ez szürnyű...........”
 • 31. zuppony 2008. január 25. 17:36
  „vazeg szegény cicák, meg a mutter...
  Valószínű sistereg a srác iq-ja, remélhetőleg meg is büntetik. Egyébként meg miért ne lehenne hírértéke egy ilyen cikknek? A gárdától, meg az egész hisztitől nekem például olyan herótom van, hogy jobb is ha néha kizökkent egy ilyen "lila" cikk.”
 • 30. Lilike 2008. január 25. 17:35
  „EZt Nyilvánosságra hozni!!!
  Gyerekek is olvassák ezt az oldalt. Hát ezek után nem fogják.”
 • 29. viktória 2008. január 25. 17:19
  „Ha valaki a Délmagyar olvasók hozzászólásait olvassa a cikkről,láthatja,hogy nem egy hozzászóló emígyen vélekedik:
  "Azért ne menjen már el ennyire az az újság is a Blikk szintjére.
  Ennyire rosszul megy a lapnak?
  Nem lehetne olyan cikkeket írni ahol nem bűnőzők, abberáltak, gyilkosok és stb..., szerepel?
  Nem hiszem, hogy jó dolgok nincsenek az országban!!!!"
  Emlékeim szerint néhány napja a Kisalföld online hozott első oldalon egy olyan cikket,mely arról tudósít, hogy egy tizenéves leányzó valamilyen szex segédeszközt emelt el a boltból.Szerencsétlen nem tudott ellentállni gyermeki kíváncsiságának, de nem merte fizetéskor a pultra tenni, mert szégyellte volna.
  Ez lett volna a főhír.Talán három , az újságot, a szerkesztőt elítélő hsz. után nagyon helyesen le is kapták a cikket, de nem tanultak belőle.Azt hiszem, ugyanaz a történet ez a mostani is.”
 • 28. Kandur 2008. január 25. 17:11
  „Hol lehet a videót megnézni?”
 • 27. kicshuszár 2008. január 25. 16:25
  „Ha ló nincs jó a szamár is szokták mondani! :)
  Ekkora állatot! Valami nem stimm a csávóval az tuti!”
 • 26. TK 2008. január 25. 16:21
  „Icsi, elirtam , elnézést!”
 • 25. TK 2008. január 25. 16:19
  „Ilcsi, tényleg ördögi!
  Amint látod valakinek már beindult a fantáziája!(#24)
  Joe, még véletlenül sem nézem meg!”
 • 24. Min Joe 2008. január 25. 15:51
  „Nemgondoltam volna,hogy egy macskanak akkora a "lyuka"hogy egy 18 eves fiatal ember himvesszoje belefer.Azt inkabb elhiszem,hogy a macska laba koze tette a farkat.Kutyaval valo kozosules inkabb elhiheto.Nezd meg {Google}Sex with dog.”
43 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Dupláznak a belgák és a hollandok

Mórahalom - Mórahalom: mintatelepülés. Nem csak Csongrád megyében, országosan is példa arra, hogy a rendszerváltás óta igenis meg lehetett változtatni a helyi „kisvilágot". Hogyan? Tovább olvasom