Kisalföld logö

2017. 11. 24. péntek - Emma 3°C | 9°C Még több cikk.

Luke Skywalkert hazaengedték: nem indult eljárás a játékpisztolyos hallgató ellen

Nem indul eljárás azzal a hallgatóval szemben, aki szerdán játékpisztollyal ült be a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem egyik előadására.
21:21 - A rendőrség nem indít eljárást azzal a hallgatóval szemben, aki szerdán egy fegyvernek látszó tárggyal, mint utóbb kiderült, egy játék pisztollyal ült be a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) egyik előadására. Az egyetemet kiürítették, a fiatalt a Terrorelhárítási Központ (TEK) emberei fogták el. A Fidesz szerint a TEK a pécsi lövöldözés után jól járt el, az MSZP és a Jobbik viszont bírálta a TEK főigazgatóját.

Szerda délelőtt kiürítették a BME-t, miután egy diák fürdőköpenyben ült be az egyik előadásra, majd fegyvert - mint utóbb kiderült játék pisztolyt - tett ki a padra.

Ezzel a fegyvernek látszó tárggyal ült be egy hallgató a Budapesti Műszaki Egyetem előadására
Pokol György, a kar dékánja az MTI tudósítójának a rendőrségi akció után elmondta: már tartott az előadás, amikor a hallgató "furcsa öltözékében" beült a terembe. Mellette ülő két társa vette észre a "fegyvert". Szó nélkül kimentek az előadóból, hogy értesítsék az egyetem rendészetét. A dékán rendkívül súlyos fegyelmi ügynek minősítette az esetet.

Hornyánszky Gábor, a vegyészmérnöki kar dékáni hivatalának vezetője elmondta: az intézményben éppen egyetemi napok vannak. A rendezvény honlapján elérhető információk szerint az eseménysorozaton egyebek mellett különböző zenei programok és kiállítások várják az érdeklődőket.

Hajdu János, a Terrorelhárítási Központ (TEK) főigazgatója az MTI-nek elmondta: a fiatal férfit még a Műegyetem egyik termében elfogták a terrorelhárítók. "Teljesen élethűnek" tűnt a pisztoly - tette hozzá, és a padra tett fegyverről készült fotót telefonján meg is mutatta az újságíróknak. A fekete pisztoly egy Parabellumra hasonlított.

Bényi Mónika, a Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivője kora délután azt mondta: a 22 éves A. Ádám ellen garázdaság miatt indít eljárást a XI. kerületi rendőrség, amely lefoglalta a fekete, élet kioltására nem alkalmas, fegyvernek látszó tárgyat.

Pap Judit, az Országos Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletének vezetője az esti órákban tartott sajtótájékoztatón azt közölte, hogy a fiatal nem követett el bűncselekményt, a hallgatót tanúként hallgatták ki, majd hazaengedték.

Az eset további körülményeit a XI. kerületi rendőrkapitányság vizsgálja. Pap Judit hozzátette: a fiatal nagyon sajnálja a történteket, illetve - elmondása szerint - nem gondolta, hogy cselekedete ilyen lavinát indít majd el.

Szakács Attila igazságügyi fegyverszakértő elmondta: a lefoglalt fegyver nem minősül lőfegyvernek, megszerzéséhez és tartásához nem szükséges engedély, azonban külsőleg arra hasonlít, ezért "közbiztonságra különösen veszélyes eszköznek" minősül.

Egyetemi hallgatók a sajtónak elmondták: a fiatalnál fénykard is volt, társaival Star Wars-féle filmjeleneteket forgattak a gólyabulira.
A Jobbik szerint Hajdu János, TEK vezetője szerdai "műegyetemi akciójával" újabb bizonyítékát adta alkalmatlanságának, és távoznia kell a szervezet éléről. Az MSZP gratulált a TEK vezetőjének, amiért szerda délelőtt "jelentős összegeket nem kímélve a Budapesti Műszaki Egyetemen elfogták Luke Skywalkert".

Selmeczi Gabriella, a Fidesz szóvivője az MSZP közleményére úgy reagált: súlyos felelőtlenség viccet csinálni az emberek biztonságából, elbizonytalanítani az embereket abban, hogy ha baj van, számíthatnak a rendőrség gyors és hatékony segítségére.

A történteket felidézve kifejtette: egy furcsa öltözetű diák fegyvernek látszó tárggyal bement egy tanterembe, ott riadalmat okozott, erre rendőrök és kommandósok kivonultak a helyszínre. Tették a dolgukat - mutatott rá Selmeczi Gabriella, aki szerint a pécsi lövöldözés után ez a minimum elvárható.

A TEK az MTI-hez este eljuttatott közleményében kiemelte: "tréfásnak, viccesnek beállítani a történteket több mint felelőtlenség". A TEK minden bejelentést komolyan vesz, nincs lehetősége és ideje mérlegelni olyan esetekben, amikor emberéletek lehetnek veszélyben - tették hozzá.

A Pécsi Tudományegyetem (PTE) biofizikai intézetében 2009. november 26-án Gere Ákos gyakorlati foglalkozáson vett részt. Közben kétszer is kiment a mosdóba. Másodszor fegyverrel tért vissza a terembe és lövöldözni kezdett. Megölte egy 19 éves csoporttársát, míg egy másik hallgatót, az oktatót és a teremből távozva egy takarítónőt súlyosan megsebesített. Ezután a közeli négyszáz ágyas klinika egyik emeleti teraszára ment, az épületből fél egy körül telefonon értesítette a rendőrséget arról, mit tett és hol van. Ott fogták el, lefoglalták a nála talált fegyvert, két tárat és negyvenegy lőszert.

A Pécsi Ítélőtábla előre kitervelten, több emberen elkövetett emberölés bűntettének kísérletében bűnösnek találta Gere Ákost. Jogerősen életfogytiglani fegyházbüntetésre ítélték, Gere Ákos legkorábban 30 év múlva kerülhet feltételesen szabadlábra.

A budapesti ELTE egyik hallgatóját 2010 februárjában azért fogták el a rendőrök, mert csoporttársai felfigyeltek interneten közzétett gyűlölködő, iskolai lövöldözésekkel kapcsolatos írásaira. S. Ábelt 22 rendbeli emberölés előkészületével és más bűncselekményekkel vádolták meg. Előbb előzetes letartóztatásba került, majd átszállították a büntetés-végrehajtás Kozma utcai Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetébe (IMEI). A fiatalt 2011 novemberében helyezték szabadlábra. Ügyében még nem hozott ítéletet a bíróság.


20:58 - TEK: a szervezet minden bejelentést komolyan vesz, nincs idő a mérlegelésre

A Terrorelhárítási Központ (TEK) minden bejelentést komolyan vesz, nincs lehetősége és ideje mérlegelni olyan esetekben, amikor emberéletek lehetnek veszélyben - tudatta a szervezet szerda este az MTI-hez eljuttatott közleményében.

Szerda délelőtt kiürítették a Műegyetemet, miután egy diák fürdőköpenyben ült be az egyik előadásra, majd fegyvert - mint utóbb kiderült játék pisztolyt - tett ki a padra. A fiatalt a TEK emberei fogták el.
A TEK közleményében kiemelte: "tréfásnak, viccesnek beállítani a történteket több mint felelőtlenség".

Ha riasztást kapnak, hogy egy diák furcsa öltözékben, fegyvernek látszó eszközzel megy be egy tanterembe, azt a lehető legkomolyabban veszik és minden olyan eshetőségre felkészülve vonulnak ki a helyszínre, amelyre a műveleti egységek kiképzést kaptak - írták.

Hajdu János, a Terrorelhárítási Központ (TEK) főigazgatója az MTI-nek elmondta: a fiatal férfit még a Műegyetem egyik termében elfogták a terrorelhárítók. "Teljesen élethűnek" tűnt a pisztoly - tette hozzá, és a padra tett fegyverről készült fotót telefonján meg is mutatta az újságíróknak. A fekete pisztoly egy parabellumra hasonlított.

20:15 - Nem indul eljárás azzal a hallgatóval szemben, aki szerdán játék pisztollyal ült be a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem egyik előadására.

Pap Judit, az Országos Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletének vezetője az esti órákban tartott sajtótájékoztatón azt mondta, hogy a 22 éves fiatal nem követett el bűncselekményt, a hallgatót tanúként hallgatták ki, majd hazaengedték.

Az eset további körülményeit a XI. kerületi rendőrkapitányság vizsgálja - közölte Pap Judit, hozzátéve, hogy a hallgató nagyon sajnálja a történteket, illetve - elmondása szerint - nem gondolta, hogy a cselekedete ilyen lavinát indít majd el.

A XI. kerületi rendőrkapitányság néhány órával korábban garázdaság miatt indított eljárást a fiatal ellen, aki fegyvernek látszó tárggyal ült be az egyetem biokémiai előadására.

Pap Judit felidézte: szerda délelőtt két fiatal tett bejelentést a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) központi ügyeletén, mert az egyetemre "fürdőköpenyben pisztollyal bement egy férfi, leült egy tanteremben és az asztalra tett egy pisztolyt".

A bejelentés után a BRFK bűnügyi bevetési osztálya, illetve a Terrorelhárítási Központ (TEK) munkatársai fogták el, majd állították elő a 22 éves hallgatót.

A sajtóügyelet vezetője az intézkedéssel kapcsolatban megjegyezte: a rendőrségnek minden olyan esetben, amikor ilyen bejelentés érkezik, intézkedési kötelezettsége van, és csak később vizsgálják azt a körülményt, hogy éles lőfegyverről van-e szó.

Hangsúlyozta: a rendőrség a továbbiakban is komolyan fogja venni ezeket az eseteket, illetve határozottan, szakszerűen és gyorsan fog fellépni, hiszen számos nemzetközi példa is azt mutatja, hogy komolyan kell venni az ilyen bejelentéseket - tette hozzá.

Szakács Attila alezredes, igazságügyi fegyverszakértő elmondta: a lefoglalt, berregő hangot adó játék pisztoly nem minősül lőfegyvernek, megszerzéséhez és tartásához nem szükséges engedély, külsőleg azonban hasonlít a valódi fegyverre.

19:01 - Nem indul eljárás a játékpisztolyos hallgató ellen

Nem indul eljárás azzal a hallgatóval szemben, aki szerdán játékpisztollyal ült be a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem egyik előadására.

Pap Judit, az Országos Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletének vezetője az esti órákban tartott sajtótájékoztatón azt mondta, hogy a 22 éves fiatal nem követett el bűncselekményt, a hallgatót tanúként hallgatták ki, majd hazaengedték.

A XI. kerületi rendőrkapitányság néhány órával korábban garázdaság miatt indított eljárást a fiatal ellen, aki fegyvernek látszó tárggyal ült be az egyetem biokémiai előadására.

17:20 Az Index.hu-nak nyilatkozó egyik hallgató, aki ott volt a helyszínen, úgy érzi, alaposan túlreagálták az esetet. Szerinte a játékpisztolyról látni lehetett, hogy nem valódi, a jelmezes hallgatón pedig könnyű volt megfigyelni, hogy egy játékban vesz részt.

16:20 Az előzetes rendőrségi közleménnyel szemben mégsem gyanúsítják garázdasággal azt a hallgatót, akinek játékfegyvere miatt kiszálltak a terrorelhárítási csoport kommandósai.

15:30 Egy élethűnek látszó fegyvert tett ki az egyik előadóban az asztalra egy hallgató, aki Luke Skywalkernek volt öltözve - ez indította el a délelőtti eseményeket, amelyek során kommandósakció keretében derült ki, hogy teljesen ártalmatlan esetről van szó. A fiatalember azért viselte a jelmezt, mert egy gólyabulira készülve jeleneteket forgattak a Star Wars-ból. Az Index.hu információja szerint a forgatáshoz volt is engedélyük az egyetemtől. A rendőrséget az egyetem diszpécserszolgálata riasztotta, miután két diák kijött az ominózus teremből, ahol az élethű fegyver az asztalra került.

13:11 - Garázdaság miatt indít eljárást a XI. kerületi rendőrség azzal az egyetemi hallgatóvak szemben, aki egy fegyvernek látszó tárggyal ült be a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem biokémiai előadására - mondta a Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivője szerdán az MTI-nek.

Bényi Mónika közölte, hogy miután a férfit az előadóban elfogták a terrorelhárítók, a kerületi kapitányságra előállították, és gyanúsítottként hallgatják ki.

A rendőrségi akciónak jelentős anyagi vonzata volt, amelyet egyelőre a rendőrség és a Terrorelhárítási Központ visel - jegyezte meg a szóvivő.

13:07 - Az épület kiürítése rendben zajlott, de már mindenki visszatérhetett az egyetemre - mondta Hornyánszky Gábor, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) vegyészmérnöki kara dékáni hivatalának vezetője szerda kora délután az MTI-nek.

Az intézményben éppen egyetemi napok vannak - tette hozzá a hivatalvezető. A rendezvény honlapján elérhető információk szerint az eseménysorozaton egyebek mellett különböző zenei programok és kiállítások várják az érdeklődőket.

Egy második évfolyamos hallgató volt az a férfi, akit biokémia előadás közben vittek el a kommandósok, mert fürdőköpenyben ült be órára, és asztalára egy fegyvert tett ki - mondta Pokol György, a BME vegyészmérnöki karának dékánja az MTI tudósítójának a rendőrségi akció után.

A dékán közölte: már tartott az előadás, amikor a hallgató "furcsa öltözékében" beült a terembe. A mellette ülő két társa vette észre a fegyvert, és szó nélkül kiment az előadóból, hogy értesítse az egyetem rendészetét.

Ezután rövid időn belül megérkeztek a rendőrök, akik azonnal elfogták a férfit - mondta a dékán, aki rendkívül súlyos fegyelmi ügynek minősítette az esettet.

12:53 - Még a Műegyetem egyik előadójában elfogták a terrorelhárítók azt a fiatal férfit, aki fürdőköpenyben ült be az egyik előadásra, majd fegyverét a padra tette - mondta Hajdu János, a Terrorelhárítási Központ (TEK) főigazgatója.

A dandártábornok közlése szerint 130-an voltak az említett teremben és a 6-8 perc alatt a helyszínre ért egységek még a "kicsengetés előtt" behatoltak az előadóba és elfogták a férfit, akit a rendőrök az illetékes kapitányságra előállítottak.

Fegyveres miatt kiürítették a Budapesti Műszaki Egyetemet. Fotó: MTI/Mihádák Zoltán (galéria)

12:12 - Nem  valódi fegyvert, hanem egy játékpisztolyt vett elő egy hallgató  szerda délelőtt a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen -  tudta meg az MTI Lóránt Bálint egyetemi hallgatótól, azután, hogy  rendőrök érkeztek ki a helyszínre.  

Közölte: a vegyészmérnöki és biomérnöki kar egyik  előadótermében történt az eset.   

A teremben nagyjából százan voltak, amikor a kar egyik  hallgatója elővette a játékpisztolyt - mondta Lóránt Bálint.  

Fegyveres miatt kiürítették a Budapesti Műszaki Egyetemet. Fotó: MTI/Mihádák Zoltán (galéria)

Hozzátette: úgy tudja, hogy az érintett hallgatót a rendőrök  kikísérték az egyetem épületéből.  

A rendőrség azután érkezett a helyszínre, hogy bejelentést  érkezett: egy férfi bement az egyik előadóba, és egy fegyvert tett  az asztalra.

12:10 - A Hír24 úgy tudta, az egyik diáknál fegyver volt. Az első hírek szerint a fiatal használta a fegyverét, később azonban kiderült, hogy nem lőtt, csak elővette a pisztolyt, és azt letette egy asztalra az egyik előadóban.

Fegyveres miatt kiürítették a Budapesti Műszaki Egyetemet. Fotó: MTI/Mihádák Zoltán (galéria)

12:05 - Bényi Mónika, a Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivője az  MTI-nek azt mondta, hogy bejelentésre érkeztek a rendőrök az  egyetemhez, mert egy férfi bement az egyik előadóba, és egy fegyvert  tett az asztalra.  

A rendőrségi eljárás jelenleg folyamatban van - tette hozzá.

TEK-es kommandósok a BME épületénél. Olvasói felvétel az index.hu portálról.
TEK-es kommandósok a BME épületénél. Olvasói felvétel az index.hu portálról.

11:55 - Diákok és tanárok az MTI tudósítójának azt mondták, hogy egy fegyveres van az épületben.

Az index.hu helyszíni beszámolója szerint már legalább hat rendőrautó áll a vegyészmérnöki kar épületénél, és a Terrorelhárító Központ (TEK) emberei is a helyszínen vannak. Két mentőautó és tűzoltók is érkeztek az épülethez.

A TEK jelenléte is arra utalhat, hogy nem egyszerű bombariadóról van szó. A rendőrök lezárták az utcát, a diákokat kiterelték a Gellért-tér felé, többen a közeli kávézóban vannak, de kijönni nem tudnak, az ajtót be kellett zárni.

Pokol György dékán annyit erősített meg, hogy kiürítették az épületet.

Olvasóink írták

58 hozzászólás
 • 58. gonzo 2012. szeptember 15. 13:16
  „55.W118
  Pedig értem.
  A hozzászólók nagy része ELEVE a kivonuláson röhög.Ezt nem értem.Ha hívják őket menniük mkell,nincs mérlegelési lehetőségük.Ezt nem érti meg a sok károgó.
  Fényezik magukat?Lehet.
  Túlzásokba esnek?Lehet.
  Ebben igazad lehet.

  De menniük kell,ha hívják őket.Ez meg BIZTOS.

  54nagyonfáj,már más is leírta,talán átfutottál rajta:vásaár után okos a paraszt.Bővebben már írtam erről előző hozzászólásomban,nem ismételem magam.Ugyanez a válaszom a kimoderált végű 56-os hozzászólásra is.”
 • 57. ekkenekepen 2012. szeptember 15. 10:51
  „32. Lone_wolf.. 2012.09.12. 23:16
  tudod hver, erre olyan egyszerű a megoldás, hogy senkinek nem muszáj ott melóznia ahol éppen melózik, hanem kereshet magának jobban tetszőt, jobb pénzért ahogy én is teszem, ha nem ok valami.
  Abból meg versenyt lehetne csinálni, hogy ki miért utálja a másikat magyarisztánban, ebben világbajnokok vagyunk, hogy megtaláljuk akár családon belül is hogy miért utáljuk a többit, miközben a maga nyomorát nem veszi észre egyik se.”
 • 56. ekkenekepen 2012. szeptember 15. 10:46
  „sikerült alulmúlni mentálisan a többéves amerikai szintet ebben az országban, és ez már önmagában gyalázat.
  A BME egy ócska tetszhalott szintjén vegetál, már kezdem elhinni mikor bennfentesek azt mondják, hogy csak a kiszáradt múmiája a régi önmagának, és erről épp az ottani vezetőség tehet, nem feltétlen azok akiket oda felvesznek.
  Ez az eset meg bekerülhetne egy nemzetközi humorportálra annyira szánalmas, én röhögnék a leghangosabban azon hogy mások hogy röhögnek ezen a szánalmas bandán.”
 • 55. Lone_wolf.. 2012. szeptember 14. 16:16
  „Gonzo!
  Majd ha valaki rád fogja az ujját hívd a teket...../moderálva/”
 • 54. W118 2012. szeptember 14. 12:16
  „to 48. gonzo 2012.09.14. 09:33

  Nem igazán érted a kritikus beírásokat.
  Addig semmi hiba,amíg a TEK operátor kezébe nem fogta a "pisztolyt".
  Akkor kellett volna mondania a főnökének,hogy lukra futottunk,mehetünk haza.
  És 3 perc múva a nyomukat sem találni.

  Ehelyett vígszinházi előadásba torkollt a dolog.
  Elég lett volna egy kétsoros sajtóközlemény:
  Mint pl.:
  Köszönjük a bejelentést,máskor is bátran,meggyőződtünk a helyzet mibenlétéről,vaklárma volt,levonultunk.
  Helyette habverés.....”
 • 53. nagyonfááj 2012. szeptember 14. 11:38
  „Most érkezett a hír, hogy a TEK fogja kiképezni az FBI, CIA, a német Bundeswehr és a Moszad embereit, hogy hogyan kell elhárítani egy fröccsöntött kínai selejttel egyetemi előadáson ücsörgő közrendre, közbiztonságra és a nemzetközi helyzetre különösen veszélyes 20 kilós papírtigrist semlegesíteni! Sajnos a túl későn jelentkező Airborne csapata a túljelentkezés miatt csak a tavaszi kurzusra fér be melynek témája Kanász Balambér balatonpattanásosi lakos ittas kerékpározó vasvillával felfegyverkezetten elkövetett tömeges közlekedési szerencsétlenség okozása folyamán kettébökött egy lószart az út közepén.....
  Hát ha gonzo neked ez komoly esemény amit itt leírnak lúúúkról és a picstoláról, akkor remélem azt is komolyan veszed amit én írtam......de sebesen ám!!!!”
 • 52. zsi-ci 2012. szeptember 14. 11:31
  „A puskázás mikor lesz terrorcselekmény az iskolákban???”
 • 51. lalalala 2012. szeptember 14. 11:25
  „gonzo, nekem meg hozzád lenne kérdésem; láttad Te már nyilatkozni Hajdut? mert akkor Te is röhögnél rajta és a szervezetén :) ilyen kéessségű ember, azaz ex-biztonsági őr, csak benyalással került gondolom ilyen pozícióba...”
 • 50. nagyonfááj 2012. szeptember 14. 10:09
  „Hát ha az egy fegyvernek látszó tárgy, akkor a tököm egy tekerős gramofon....keresek is egy bakelitot aztán felteszem rá, mert Hájdoú bácsi megmondta a tuti-t!!!”
 • 49. gonzo 2012. szeptember 14. 09:57
  „Lenne még egy kérdésem hozzátok.Kik röhögnek rajtuk?Mármint az internetes fórumok kárörvendő/mindenben hibát kereső mindenhez értő hozzászólóin,a kocsmák népén kívül?Ki az a "világ"?Mert azt is írta itt valaki,hogy röhög rajtuk a világ.Meg ki az az "egész ország"?Mert tőletek tudom,hogy az is röhög rajtuk.”
 • 48. gyugyu1 2012. szeptember 14. 09:40
  „43,47-ke !

  Majd akkor is így járjon a szád mikor éles helyzetbe nem mennek ki !! Inkább menjenek /de nagyobb körültekintéssel / mint egyszer ne ! Azért kapják a fizetésüket / és akkor is kapják ha a seggükön ülnek !!!

  AZ MÁR MÁS LAPRA TARTOZIK,HOGY A NAGYSZERŰ NYILATKOZATOKKAL ELLENTÉTBE A MELLÉFOGÁSOKKAL KIRÖHÖGTETIK MAGUKAT !!!”
 • 47. gonzo 2012. szeptember 14. 09:33
  „Hú,te atyaúristen,mennyi szakértő megint egy helyen!:)Fegyverszakértők,biztonságtechnikai szakértők,pszichológusok,büszke vagyok a fórumra,ennyi okos emberrel beszélgethetek:)
  Persze gondolom a csordaszellem is erősíti a negatív hozzászólások özönét,meg trendi dolog a "sünöket" szidni,főleg ha TEK-esek.....
  Olyan nehéz felfogni/átlátni,hogy pl. a pécsi eset után(na meg a világ minden tájáról heti szinten érkező hírek halltán) miért reagált így az a valaki aki elindította a lavinát?Ez ennyire nehéz?

  Egyik éven a csopaki strandot lezárták a tűzszerészek több órára,mert valaki valamit talált a víz alatt.Köztudott(?),hogy a Balaton tele van világháborús robbanótestekkel.Na,ez a valami speciel egy régi stég hengeres alakú cölöpdarabja volt.Ezért kivonult 3 rendőrhajó,istentudja hány rendőr,a túzszerészek Budapestről.Láttátok/hallottátok volna,mikor kihozták a fadarabot!A SOK OKOS STRANDOÓT!Mintha csak TITEKET hallottam volna!A sok kárörvendő kocsmapolitikust!Ezért zárták le a strandot?És röhögött a sok marha.......”
 • 46. pit001 2012. szeptember 14. 05:38
  „5 fényképet láttam arról a játékról. Bármilyen szögből néztem hiányzik a lyuk a végéről. Azt, aki betelefonált és azokat akik elindították a lavinát, mind futkosóba küldeném. No meg azokat is, akik így győződtek meg a bejelentés valóságtartalmáról. A fekete sereg ezt beszopta de sebaj, mert így megint címlapon vannak. Kár, hogy a világ röhög rajtunk.”
 • 45. Ambar 2012. szeptember 13. 21:50
  „Nagyon helyes hogy nem indult eljárás,nem is volt rá ok!Remélem sokan okulnak belőle, főleg az érintettek!Nem baj hogy túl volt reagálva az ügy mert ,de a nyilvánosság már ilyen!Néhány dologra azért rávilágított.Sok mindent komolyan kell venni és a túlzásoktól is óvni kell!”
 • 44. öszödiböszme 2012. szeptember 13. 13:23
  „44. Valaki 2012.09.13. 12:50
  Melléd?? Miért van hely a celládban, senki??”
 • 43. Valaki 2012. szeptember 13. 12:50
  „Lukot diliházba kell dugni és kész! :)))”
 • 42. kerteszb 2012. szeptember 13. 12:43
  „Valami retardált, sz.Ártó-magonc fidelitasos ülepfényesítő hívhatta ki az ovikommandót, vigyázni a fénykarddal! :)”
 • 41. Pikulics 2012. szeptember 13. 12:04
  „"Luke Skywalkert hazaengedték: nem indult eljárás a játékpisztolyos hallgató ellen"

  Mondjuk, ahoz is kell beteges fantázia, hogy a játékpisztolyért garázdaság legyen a vád!
  Még szép, hogy elengedték.
  A vicc az bünösen hülye volt, egy leendö müszaki elméhez méltó.”
 • 40. öszödiböszme 2012. szeptember 13. 10:41
  „27. Kftimi 2012.09.12. 21:28
  Teljes mértékben igazad van. Kellett a hely a komoly bűnözőknek azért adta ki a kufárkormány safarovot. Például mint ez a Hun Solo. te mennyit kapsz ezért a szánalmas, primitív orbán baltazár imádatodért?”
 • 39. W118 2012. szeptember 13. 09:58
  „to 5. nagyonfááj 2012.09.12. 13:40
  Nagyjából igazad van.

  to 39. mekkmester 2012.09.13. 09:06 ...és ha nem gagyi pisztoly, hanem valódi fegyver??"
  Nézd meg egy kicsit a képeket.Nincs csöve az eszköznek.Nem várható el senkitől,hogy szakértője legyen a fegyvereknek,de azért egy bazári,pisztolyformájú műanyagdarabra kihívni a rendőrséget...Úgy gondolom a két rettegő nem igazán való Műszaki !! Egyetemre.Hogy kerülnek be ilyen technikai analfabéták...

  "Hajdu János, a Terrorelhárítási Központ (TEK) főigazgatója az MTI-nek elmondta: a fiatal férfit még a Műegyetem egyik termében elfogták a terrorelhárítók. "Teljesen élethűnek" tűnt a pisztoly - tette hozzá, és a padra tett fegyverről készült fotót telefonján meg is mutatta az újságíróknak. A fekete pisztoly egy parabellumra hasonlított"

  Mondjuk a TEK főnöktől meg elvárnám,hogy ilyen marhaságot ne ejtsen ki a száján.
  A Parabellum P08 meg még csak nem is hasonlít erre a cső nélküli műanyagdarabra.És ez az ember a főnök...”
58 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Láthatta a tragédiát: még nem jelentkezett a kamionos

Egyelőre nem jelentkezett az a magyar kamionsofőr, aki láthatta az M3-ason egy szlovák nő által… Tovább olvasom