Kisalföld logö

2018. 11. 20. kedd - Jolán 1°C | 4°C Még több cikk.

Lufival lepték meg a rendőrök a pityergő Ricsit, aki azt hitte, elviszik az anyukáját

A hároméves ceglédi kisfiú keservesen sírt, mialatt anyukáját igazoltatták. A két rendőr kisvártatva megvigasztalta Ricsit.
Ricsi és édesanyja az óvodából tartott hazafelé, amikor a rendőrök megállították őket. A rutinellenőrzés a hároméves kisfiú számára szinte egy katasztrófával ért fel, azt hitte, anyukáját elviszik a börtönbe. A rendőrök nem akarták, hogy ilyen emléke maradjon Ricsinek az első találkozásról - írja a Bors.

Az anyuka a lapnak elmesélte: "Ahogy hazaértünk, tíz perc múlva megérkeztek az egyenruhások, és lufit is hoztak Ricsinek. Bár még akkor sem volt teljesen nyugodt, végül egy puszit is adott a rendőrlánynak."

Fotók itt >>

A járőrök egyike, Tóth Éva törzszászlós a Borsnak azt mondta: az emberekért vannak, és ezt jobb mihamarabb tudatosítani.

"Az előítéleteken pont az ilyen helyzetekben lehet változtatni. Ez pusztán emberség volt tőlem és őrmester kollégámtól, mindketten úgy gondoltuk, hogy ez nem lehet trauma egy kisfiú életében. Nagyon örültem, hogy végül puszit és ölelést is kaptam Ricsitől, és sikerült átfordítani a számára rossz élményt" – nyilatkozta a fiatal rendőrnő.

 

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy házaspár Nyírbátorban

Új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy házaspár Nyírbátorban
A rendőrök a házaspár lakóházában egy zokniban elrejtve 103 pakett bódítószert találtak és foglaltak… Tovább olvasom