Kisalföld logö

2017. 11. 23. csütörtök - Kelemen, Klementina 1°C | 13°C Még több cikk.

Lottónyeremény és válás

6,5 millió dollárban egyezett meg egy amerikai lottónyertes váláskor a feleségével.
Sikerült  6,5 millió dollár árán megegyeznie leendő volt feleségével egy   válófélben lévő lottónyertes férjnek az Egyesült Államokban. 
Robert Swofford 60 millió dollárt nyert és már három éve  külön él tőle felesége a fiukkal, válóperük pedig a legvégéhez közeledik. Ennek ellenére a férfi jobbnak látta nem elhallgatni lottónyereményét, mert emlékezett egy régi esetre, amelyben a válófélben lévő férj eltitkolta hasonló szerencséjét, ami a válást kimondó bíró fülébe jutott, aki azután alaposan elővette a férfit és büntetéssel megfejelve fizettette ki vele a volt nejnek járó nyereményrészt.  

Swofford inkább nem titkolódzott és a pár ügyvédjeik révén megegyezett egymással. A megállapodás szerint a férfi 5,5 millió dollárt ad feleségének, további 1 milliót pedig letétbe helyez 11 éves fiuk felnevelésének támogatására. Neje cserében semmiféle további követeléssel nem él. 

Swoffordnak így is marad bő 28 millió dollárja. Azért csak ennyi, mert azonnal és egy összegben kérte nyereményét - nem pedig  vek hosszú során át részletezve -, aminek az ára az, hogy a 60 millió dollár 34,7 millióra apadt. 

Az 53 éves férfi egyébként targoncakezelőként dolgozott a postánál, éves fizetése 41 ezer dollár - 8 millió forint - volt. A lottózás eredményeként azonban már nem targoncázik.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Almás-fahéjas muffin

Nagy divat a könnyen és gyorsan elkészíthető édesség, a muffin. Íme, egy télies változat!  Tovább olvasom